Stefan van Duren aan de slag bij L&vS Management Consulting

15 februari 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

L&vS Management Consulting heeft Stefan van Duren aangesteld als Management Consultant. Van Duren is afkomstig van Hofmeier, een financieel adviesbureau van waaruit hij de afgelopen vijf jaar uiteenlopende interim- en project managementopdrachten heeft vervuld.

Stefan van Duren is een ervaren manager en adviseur met uitgebreide kennis op het gebied van continu verbeteren, business process management en risk & control. In 2009 rondde Van Duren een Master in Strategic Management af aan Rotterdam School of Management, Erasmus University. Vanaf 2008 werd hij enkele jaren vanuit Detaco ingezet op verschillende interimopdrachten op het snijvlak van Finance en Process Consultancy, onder meer voor ASML en GeneralElectric.

In 2012 maakte hij de overstap naar Hofmeier, een financieel adviesbureau met meer dan 130 Interim professionals en consultants in vaste dienst die opdrachtgevers oplossingen biedt op het gebied van Finance en Control. Hofmeier werkt onder meer voor woningcorporaties, overheidsinstellingen, zorgorganisaties en bedrijven actief in de handel, industrie en dienstverlening. Na vierenhalf jaar in de rol van (Senior) Consultant groeide Van Duren begin 2017 door in de rol van Management Consultant, een rol waarin hij onder andere verantwoordelijk werd voor strategie en planning, sales en business development en voor het uitvoeren van projecten, zowel bij klanten als intern.

Stefan van Duren, Management Consultant - L&VS

Gedurende zijn tijd bij Hofmeier werd Van Duren onder meer ingezet als BPM Consultant bij Energiedirect.nl en Essent, waarbij hij bij laatstgenoemde later als Project Manager actief was. Verder was hij Project Manager bij de energie startup ServiceHouse en actief als Project Manager bij Scania Finance Benelux. Tot maart vorig jaar vervulde hij bij Scania bovendien een interim rol als Consultant Internal Control.

Van Duren besloot een nieuwe uitdaging aan te gaan. Die heeft hij gevonden bij L&vS Management Consulting, een change management bureau uit Zeist dat is gespecialiseerd in Programma- en Projectmanagement en PMO. Terugblikkend op zijn tijd bij Hofmeier, geeft hij aan: “Het waren leerzame jaren waarop ik terugkijk met veel mooie herinneringen met mijn Hofmeier collega's; bedankt daarvoor!”

Met de komst van Stefan van Duren, die is aangesteld als Management Consultant, telt L&vS ongeveer twintig professionals. Van Duren is te spreken over zijn nieuwe uitdaging en geeft aan: “Ik kijk er naar uit om ook bij L&vS weer mooie jaren tegemoet te gaan.”