Rijnconsult en Rieken & Oomen verhuizen naar Papendorp, Utrecht

24 november 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Rijnconsult en dochterbedrijf Rieken & Oomen verhuizen aankomende maandag naar een nieuw kantoor in Utrecht. De verhuizing van Houten naar Utrecht biedt, naast dat het nieuwe pand dichterbij het bruisende hart van de vierde stad van Nederland ligt, ook een betere werkomgeving en meer flexibiliteit voor groei.

Organisatieadviesbureau Rijnconsult, dat in 2005 weer onafhankelijk werd na een buy-out van Ordina, is al sinds 2004 gevestigd in Houten. In het invloedgebied van Utrecht wist het bureau, dat oorspronkelijk ontstond uit de verzelfstandiging van de adviesafdeling van AKZO, uit te groeien tot een team van bijna vijftig adviseurs en daarnaast nog een aantal geassocieerden en interimmers.

Om meer ruimte te realiseren voor verdere groei en de flexibiliteit in zijn personeelsbestand en interimschil te vergroten, heeft het adviesbureau besloten zijn activiteiten te verhuizen naar Utrecht.

Het nieuwe kantoor van het bureau is gevestigd in het Courtyard Building, dat zich bevindt op het bedrijventerrein Papendorp in Utrecht. Als motivatie voor de verhuizing verklaart het bureau: “Het gedachtengoed van open ontmoetingsruimtes, de verbinding met andere bedrijven en een op vitaliteit gerichte werkomgeving passen goed bij onze bedrijfsfilosofie.”

Rijnconsult en Rieken & Oomen verhuizen naar Courtyard Building

Daarnaast is het van belang dat het Courtyard Building, dat meerdere bedrijven huisvest, de flexibiliteit biedt om verder uit te breiden wanneer dit nodig is. En die ruimte kan het bureau goed gebruiken. “We blijven nieuwe collega’s zoeken als uitbreiding op alle gebieden: adviseurs in de zorg, gemeente, agri & food, real estate en ook voor Rieken & Oomen”, aldus Diederik Hommes, directeur bij Rijnconsult.

Formeel neemt Rijnconsult aankomende maandag haar intrek in het nieuwe kantoor, samen met werving- en selectiebureau Rieken & Oomen, dat Rijnconsult eind 2015 overgenomen heeft. Voor de werving & selectiedochter is het de tweede verhuizing in korte tijd – het kantoor in Maastricht verhuisde recent al naar een nieuwe kantoorruimte in de Hoge Barakken. 

Op Papendorp zijn tientallen bedrijven en organisaties gevestigd, waaronder ook adviesbureaus Accenture, Deloitte en PA Consulting Group.