Adviesbureau Flux Partners trekt vier nieuwe professionals aan

23 oktober 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De afgelopen maanden zijn vier nieuwe professionals in dienst getreden bij Flux Partners: Gert Oudhof, Tom Hoppenbrouwer, Thomas Grolleman en Wouter Jan de Vries. Met deze nieuwe toevoegingen telt het team van het Amsterdamse bureau meer dan 25 professionals.

Sinds september is Gert Oudhof werkzaam voor Flux Partners in de rol van adviseur. Voor die tijd bekleedde hij meer dan zes jaar de positie van Global Event Director voor financieel dienstverlener Transparant. Eerder werkte hij ruim drie jaar voor marketing- en reclamebureau Companeo, eerst als Internal Account Manager en later ook als Account Support. Sinds maart 2014 is Oudhof tevens actief als gemeenteraadslid voor de Gemeente Huizen. Voordat hij aan zijn professionele loopbaan begon, voltooide Oudhof eerst een HBO-studie Makelaardij bij IPD Opleidingen.

In dezelfde maand is ook Thomas Grolleman begonnen bij Flux in de rol van Junior Adviseur. Dit terwijl hij nog bezig is met zijn studie Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft. Hij begon in 2014 aan de opleiding en denkt er in 2019 mee klaar te zijn. De afgelopen jaren zette Grolleman zich in voor diverse organisaties. Zo was hij onder meer werkstudent bij ingenieurs- en adviesbureau Antea Group, administratief medewerker bij Staveren Advies, penningmeester voor de Bedrijvendagen Commissie Civiele Techniek en bijlescoach voor het Diespo Intitute. Grolleman is daarnaast veel tijd op en rond de tennisbaan te vinden en was recentelijk een jaar voorzitter van het 70ste bestuur van tennis-studentenvereniging Tenniphil.

Gert Oudhof, Tom Hoppenbrouwer, Thomas Grolleman en Wouter Jan de Vries

Ook Tom Hoppenbrouwer is momenteel nog druk bezig met zijn opleiding aan de TU Delft en ook hij zal de studie naar eigen verwachting in 2019 afronden. Hoppenbrouwer begon in 2013 aan zijn opleiding Lucht- en Ruimtevaarttechniek. Net als Grolleman is hij onlangs al in dienst getreden bij Flux Partners. Buiten zijn studie en nieuwe baan spant Hoppenbrouwer zich ook nog in als Acquisitiemanager voor Integrand, een landelijke non-profit studentenorganisatie die erop gericht is studenten in contact te brengen met het bedrijfsleven. 

Sinds oktober is Wouter Jan de Vries onderdeel van het Flux Partners team. Hij zal zich voor het adviesbureau inzetten als Adviseur Omgevingsmanagement. Hij heeft in zijn carrière ruime ervaring opgedaan op het gebied van ruimtelijke ordening. Eerst werkte De Vries tien jaar als Adviseur Ruimtelijke Ordening voor Interwork en vervolgens bekleedde hij dezelfde functie ruim anderhalf jaar bij Provincie Utrecht. Tot vorig jaar was hij ook druk met het mede door hem opgerichte Elfer Porsche Classics, een bedrijf dat zich richt op de verkoop en het onderhoud van klassieke Porsche-sportauto’s. De Vries voltooide voorafgaand aan zijn professionele loopbaan een HBO-studie Ruimtelijke Ordening en Planologie en rondde gedurende zijn tijd bij Interwork de studie International Development Studies aan de Universiteit Utrecht af.

Flux Partners werd in 2014 opgericht door Roeland Boonekamp, Paul Rimmelzwaan, Michiel Schroten, Florian Sterk en Michel Verlaan. Het adviesbureau richt zich erop “door het activeren van anders denken en doen” organisaties in beweging te zetten. Dit is ook waar de naam ‘Flux’ – afgeleid van het Latijnse fluere, oftewel ‘vloeien’ of ‘stromen’ – aan is ontleend. Met de komst van Oudhof, Grolleman, Hoppenbrouwer en De Vries komt het aantal professionals bij Flux Partners op 27. Vorig jaar werd het team van Flux onder meer uitgebreid met Koen Korswagen, Fiona Segers en Lars Capota en vervolgens met Twan Briels, Ynze Pieksma en Katey Neperus.