Consultancybureau flux.partners viert 1-jarig jubileum

23 oktober 2015 Consultancy.nl

flux.partners viert deze maand zijn 1-jarig jubileum. Het adviesbureau uit Amsterdam is in een jaar tijd uitgegroeid tot een team van 17 consultants, of ‘resultants’ zoals het bureau zijn professionals ook wel noemt. Ook startte het bureau de flux.academy, een intern opleidingstraject voor de nieuwe aanwinsten van het advieskantoor.

In oktober 2014 richtten Paul Rimmelzwaan, Michel Verlaan, Roeland Boonekamp, Michiel Schroten en Florian Sterk het Amsterdamse adviesbureau flux.partners op. De vijf partners waren geen vreemden van elkaar, allen werkten zij in de jaren daarvoor samen bij een bedrijf gespecialiseerd in onder meer tender management en project & procesmanagement. flux.partners richt zich sinds zijn oprichting op vraagstukken in de infrastructuur, energie en industrie. “Al direct bij oprichting konden wij aan de slag met onze eerste opdrachten in procesverbetering en tenderen. Hiermee hebben we ook direct impact gehad op de prestaties van onze eerste klanten”, legt Schroten uit.

Flux Partners 1 jaar

Oktober 2015 is het een jaar terug dat flux.partners werd opgericht, en is het "tijd voor een feestje". Het was volgens de partners een jaar vol "uitdagende projecten, sterke partnerships en nieuwe collega’s". Schroten: “Inmiddels is het team uitgebreid met twaalf enthousiaste adviseurs.” Daarmee bestaat het bureau in oktober 2015 uit een team van 17 consultants. De eerste toevoegingen aan het team waren Floris Foolen, Myrthe Biesmans en Rob Tönissen. In de loop van het eerste halfjaar kwamen nog vier nieuwe resultants bij, en ook in de rest van zijn eerste bestaansjaar werd het team meerdere malen uitgebreid, gesterkt door een stevige groei in de vraag naar de diensten van het bureau.

“Er zijn mooie, structurele samenwerkingen tot stand gekomen en wij hebben de flux.academy opgezet. Daar zijn we trots op!”, vervolgt Schroten. De flux.academy is het interne opleidingstraject dat alle adviseurs van flux.partners moeten doorlopen. Hiermee werkt het Amsterdamse bureau aan zijn talent voor de toekomst. De eerste lichting fluxers heeft in augustus het traject afgerond, en onlangs is de tweede groep van start gegaan.

Paul Rimmelzwaan, Michel Verlaan, Roeland Boonekamp, Florian Sterk en Michiel Schroten

“Het is onze ambitie om een groei te realiseren waar kwaliteit boven kwantiteit gaat, zodat onze klanten beter worden als gevolg van ons werk”, legt Schroten de plannen voor de toekomst uit. “Door deze impact te creëren en nog meer organisaties te ‘fluxen’, willen we niet alleen een begrip in de grond-, weg- en waterbouw worden, maar ook voet aan de grond krijgen bij energie-, industrie- en overheidspartners. Nu al zijn we succesvol actief in de drinkwatersector, waarbij we ook internationaal opereren. Onze ervaringen bij klanten zetten we om in nieuwe resultaatgerichte producten en strategieën. Hierdoor wordt de ruwe flux.diamant nog verder geslepen tot een adviesbureau, waarbij kwaliteit en expertise hoog in het vaandel staan”, besluit Schroten.

Nieuws

Meer nieuws over