flux.partners breidt team uit met 4 professionals

17 juli 2015 Consultancy.nl

Adviesbureau flux.partners heeft het team in de afgelopen maanden uitgebreid met vier nieuwe medewerkers. Met Siry van de Booren, Hannes van de Ven, Koen Hemink en Erik Arends groeit flux.partners naar een totaal van 17 medewerkers.

Hannes van de Ven heeft Tuin -en Landschapsinrichting gestudeerd en zijn master behaald in stedenbouwkunde aan de TU Delft. Hannes volgde het traineeship van Rijkswaterstaat en ontwikkelde zich in deze organisatie tot adviseur markt- en leverancierskennis.

Koen Hemink heeft zijn master in Constructie Management & Engineering behaald aan de TU Eindhoven. Tijdens zijn studie behaalde Koen zijn ondernemers-certificaat door het ontwikkelen van een business plan voor modulaire ziekenhuizen ten behoeve van zorg in noodsituaties. Voordat Koen startte bij flux.partners werkte hij als duurzame concept-ontwikkelaar voor multidisciplinaire projecten.

Siry van de Booren, Hannes van de Ven, Koen Hemink en Erik Arends - flux.partners

Erik Arends studeert Transport, Infrastructuur & Logistiek aan de TU Delft. Eerder ronde hij zijn bacheloropleiding Bouwkunde aan de TU delft af. Tijdens zijn studie heeft Erik zitting genomen in de Commissie Externe Betrekkingen van K.S.V. Sanctus Virgilius, waarbij een omzet van ruim 40% meer werd gegenereerd dan voorgaande jaren.

Siry van de Booren start als office-manager en ondersteunt de partners en adviseurs op het gebied van administratieve, organisatorische en secretariële taken. Siry studeerde Human Resource Management aan de Hogeschool Inholland en heeft daarna verschillende HR-functies uitgevoerd.

flux.partners is in oktober vorig jaar opgericht door vijf adviseurs: Roeland Boonenekamp, Paul Rimmelzwaan, Michiel Schroten, Florian Sterk en Michel Verlaan. Het Amsterdamse bureau richt zich op vraagstukken in de infrastructuur, energie en industrie.

Nieuws

Meer nieuws over