Koen Korswagen, Fiona Segers en Lars Capota naar flux.partners

25 januari 2016 Consultancy.nl

flux.partners, een advieskantoor uit Amsterdam dat zich richt op vraagstukken in de infrastructuur, energie en industrie, heeft het team de afgelopen maanden versterkt met drie nieuwe professionals: Koen Korswagen, Fiona Segers en Lars Capota.

Koen Korswagen maakt de overstap van Dura Vermeer, waar hij circa acht jaar werkzaam was als systemengineer en manager projectbeheersing. Bij de aannemer was hij betrokken bij diverse infrastructuurprojecten, waaronder de verbredingen van de A12 Woerden - Gouda (spoedwetproject), de A10 oost en A1 (project Schiphol Amsterdam Almere) en de A2 ter hoogte van Utrecht/ Leidsche Rijn (Leidsche Rijntunnel). Ook leverde hij een bijdrage aan diverse infrastructuur projecten in de regio Haarlemmermeer en was Korswagen meest recentelijk betrokken bij de renovatie van de bijna 60 jaar oude Velsertunnel in de A22 onder het Noordzeekanaal. Korswagen richtte zich bij Dura Vermeer met name op het opstellen van kwaliteitsplannen en het begeleiden van processen tijdens de ontwerp- en realisatiefase. Korswagen studeerde verkeers- en mobiliteitsmanagement aan de Hogeschool van Amsterdam.

Voordat Fiona Segers startte bij flux.partners, volgde zij het twee-jarig traineeship Waterschapstalent, waarbij zij werkzaam was voor drie verschillende waterschappen: Hoogheemraadschap van Rijnland, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en Waterschap Hollandse Delta. Als adviseur voerde zij verschillende projecten uit, waaronder het professionaliseren van het subsidieproces op operationeel en tactisch niveau en het begeleiden van (integrale) gebiedsprocessen voor een gebiedsgerichte normering ten aanzien van de normen voor waterkwantiteit. Segers is universitair afgestudeerd in Milieu-maatschappijwetenschappen en Cultuur-wetenschappen (Universiteit Maastricht en Radboud Universiteit).

Lars Capota adviseert en begeleidt opdrachtgevers en opdrachtnemers bij de transitie van traditionele contractvormen naar geïntegreerde, moderne contractvormen. Ook specialiseert hij zich in het begeleiden van aanbestedingen en tendermanagement. Hiervoor was hij werkzaam als projectleider en assistent projectmanager bij Regiotram Utrecht. Daar heeft hij 4 jaar ervaring opgedaan in de voorbereiding en uitvoering van grootschalige railinfrastructuur-projecten; de ontwikkeling en implementatie van een asset managementsysteem en de aanleg van een datanetwerk inclusief beheeromgeving. Capota heeft zijn universitair diploma behaald in Industrieel Ontwerpen en Stedenbouwkunde.

Korswagen en Segers zijn per 1 januari 2016 in dienst getreden, Capota is begin december vorig jaar aan de slag gegaan. Met de uitbreiding telt het team van flux.partners inmiddels 22 professionals. Hiermee behoort het Amsterdamse bureau – opgericht in oktober 2014 door Paul Rimmelzwaan, Michel Verlaan, Roeland Boonekamp, Michiel Schroten en Florian Sterk – tot een van de snelst groeiende adviesbedrijven in zijn segment.

Nieuws

Meer nieuws over