3 nieuwe professionals voor Amsterdams bureau flux.partners

19 mei 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau flux.partners heeft de gelederen uitgebreid met drie nieuwe medewerkers: Twan Briels, Ynze Pieksma en Katey Neperus. Met de komst van de ‘new hires’ groeit het team van het Amsterdamse bureau naar 23 medewerkers.

Twan Briels studeerde architectuur en behaalde zijn master Construction Management & Engineering aan de TuDelft. Tijdens zijn studie volgde hij vakken in Chinese- economie, politiek en managementcultuur aan de Universiteit in Harbin (China). In zijn vrije tijd is Briels een culinaire liefhebber wat zich uit in een wekelijkse kookclub.

Ynze Pieksma studeerde civiele techniek aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens zijn minor Design, Build and Fly was hij projectleider van de bouw van een radiografisch bestuurbaar zweefvliegtuig. Met zijn zelfgebouwde zweefvliegtuig, behaalde hij de beste tijd van de afgelopen vier jaar. Voordat Pieksma bij flux werkte, maakte hij een zeiltocht door Europa.

Twan Briels, Ynze Pieksma en Katey Neperus - flux.partners

Katey Neperus start als office-assistent en is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie. Voordat Neperus bij flux.partners startte, werkte ze zes jaar lang als stewardess voor TUI.

Over de komst van de drie nieuwe professionals zegt Michel Verlaan, partner en medeoprichter van flux.partners: “flux.partners groeit met talentvolle medewerkers om de groeiende vraag succesvol in te vullen.” Begin dit jaar breidde flux.partners het team al uit met Koen Korswagen, Fiona Segers en Lars Capota.

flux.partners werd in oktober 2014 opgericht door Paul Rimmelzwaan, Michel Verlaan, Roeland Boonekamp, Michiel Schroten en Florian Sterk.