Vijf nieuwe professionals voor IG&H Consulting & Interim

02 oktober 2017 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vijf professionals hebben zich de afgelopen periode verbonden aan IG&H Consulting & Interim. Maartje van ’t Riet richt zich op HR, Robert Menkhorst en Michelle Bentlage hebben zich aangesloten bij de Retail praktijk, Agata Michalaszek versterkt de Insurance praktijk, terwijl Perry Hansler zich binnen IG&H bezighoudt met Analytics.

Maartje van ’t Riet werkte de afgelopen jaren voor AT Osborne, waar ze ruim negen jaar in dienst was. In eerste instantie was dat als Consultant Projectmanagement en later werd ze Consultant organisatieontwikkeling en manager HR, een functie van waaruit ze zich onder meer bezighield met Excellent werkgeverschap voor talentvolle adviseurs. Voor haar tijd bij AT Osborne werkte ze anderhalf jaar als adviseur ruimtelijke ontwikkeling en vastgoed bij RoyalHaskoning DHV (destijds DHV), nadat ze haar carrière begon als Manager interim professionals en consultant werving & selectie bij ExperisNL (destijds Vitae). Haar opleiding genoot Van ’t Riet onder meer aan Nyenrode University, Rijksuniversiteit Groningen en de University of Pretoria.

Per september is ze aangesteld als Director bij IG&H Consulting & Interim, met meer dan 150 professionals een toonaangevend adviesbureau dat zich inzet voor bedrijven actief binnen drie sectoren: Financial Services, Health en Retail en Trade & Logistics. In haar nieuwe rol richt Van ’t Riet zich op performance management, excellent werkgeverschap, organisatieontwikkeling en persoonlijk leiderschap.

Robert Menkhorst heeft zijn professionele loopbaan tot op heden doorgebracht bij Deloitte. Hij werkte in totaal ruim zesenhalf jaar voor het Big Four kantoor, waar hij in zijn laatste functie actief was als Senior Consultant. In die periode deed hij uitgebreide ervaring op als Business Consultant, en dan met name binnen een technische context. Voordat hij bij Deloitte aan de slag ging, voltooide Menkhort een Master in Business Administration (MBA) aan de Universiteit Twente. Sinds 1 september is hij in de rol van Retail Consultant werkzaam bij IG&H.

Vijf nieuwe consultants voor IG&H Consulting & Interim

Ook Agata Michalaszek heeft zich onlangs aangesloten bij het adviesbureau uit Utrecht. De afgelopen drie jaar werkte ze voor IT-dienstverlener Solera, eerst ruim een jaar als Data Analyst, daarna bijna twee jaar als Product Manager. In laatstgenoemde rol was ze onder meer verantwoordelijk voor het succes van vier producten die een grote impact hebben op de omzet. Voor die tijd was ze bezig met haar promotie op het gebied van psychologie aan de University of Social Science and Humanities in Warschau, nadat ze hier eerder al de master psychologie afrondde. Binnen haar nieuwe rol bij IG&H zet Michalaszek zich in voor de Insurance tak van het consultancybureau.

Michelle Bentlage is per 1 september onderdeel van IG&H, waar ze binnen de Banking praktijk is aangesteld als Managing Consultant. De afgelopen ruim drie jaar werkte zij voor PwC, waar ze zich als Senior Consultant Operations inzette voor de Banking-divisie van het Big Four accountancy- en advieskantoor. Voor die tijd was ze ruim vierenhalf jaar in dienst bij Rabobank, waar ze was begonnen als Corporate Management Trainee, en vervolgens zo’n drie jaar werkte als Associate (Corporate Lending) binnen de Food & Agri afdeling van de grootbank. Ze studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar ze onder meer een master in Financieel Recht voltooide.

Tot slot is ook Perry Hansler begonnen bij IG&H. Het afgelopen jaar zette hij zich als Modeling and Data Science Student in voor softwarebedrijf Peeeks. Hier hield hij zich onder meer bezig met het onderzoeken en implementeren van strategieën op het gebied van energiehandel. Ook gaf hij meer dan tweeënhalf jaar les aan Bachelorstudenten als Head Student Assistant aan de TU Delft. Hier volgde hij zelf ook zijn bachelor Applied Physics, alvorens hij aan Uppsala Universitet zijn master Stochastics and Financial Mathematics afrondde. Binnen IG&H richt Hansler zich vooral op Analytics.

Het team van IG&H werd dit jaar al een paar keer uitgebreid. Zo begon Adrian Ottenhof in april als Senior Manager en sloot Gerwin Woelders zich in diezelfde maand aan bij de banking-praktijk van IG&H. Een maand daarvoor trad voormalig BCG-adviseur Luuk Versluis al in dienst en verruilde Jorrit Thijsse Atos Consulting voor IG&H.