Adrian Ottenhoff versterkt IG&H als Senior Manager

01 juni 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

IG&H Consulting & Interim heeft Adrian Ottenhoff aangesteld als Senior Manager. In zijn nieuwe rol gaat Ottenhoff zich richten op vraagstukken in de retailsector. Zijn advies zal liggen op het snijvlak van onder meer omni-channel, supply chain management en agile transformaties.

Adrian Ottenhoff was de afgelopen jaren actief binnen ING Nederland. Eerst als Senior Consultant, Operational Excellence en later als Agile Coach. “Binnen Omni-channel Retail staat de klant centraal. Aansluiten op de verwachtingen van de klant en een goede klantbeleving neerzetten is hierbij cruciaal”, blikt Ottenhoff terug op deze periode. De ervaren consultant en manager begon zijn loopbaan bij Accenture, waar hij in 2004 startte als Analyst en doorgroeide naar de rol van Manager (Global Service Line Supply Chain Management).
Adrian Ottenhoff - IG&H Consulting & InterimAfgelopen maand besloot Ottenhoff een nieuwe uitdaging aan te gaan en versterkt sinds kort de Retail praktijk van IG&H Consulting & Interim, een adviesbureau met ruim 120 adviseurs actief in de retail, gezondheidszorg en financiële dienstverlening. In zijn nieuwe rol als Senior Manager wil Ottenhoff “op pragmatische wijze waarde toevoegen en vanuit samenwerking impact maken.”

Ottenhoff voegt toe: “Moderne retail supply chains moeten flexibeler, effectiever en efficiënter worden om succesvol te worden. Om de klant beter te begrijpen is het van belang om de focus te leggen op de beschikbare data en deze in te zetten in het verbeteren van de processen.”

Over zijn motivatie zich bij IG&H aan te sluiten, zegt hij: “Ik ben aan de slag gegaan bij IG&H omdat de prestaties, werkwijze en cultuur van IG&H mij erg aanspreken. Ik heb ontzettend veel zin om de Retailpraktijk te versterken en onze klanten echt succesvol te maken.” 

Eerder deze maand werd het bancaire team van IG&H versterkt door Gerwin Woelders, die als Managing Consultant is gestart.