Squarefield benoemt Gino Soeriowardojo tot Associate Partner

13 september 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Amsterdams boutique M&A-kantoor Squarefield heeft Gino Soeriowardojo, sinds drieënhalf jaar werkzaam bij het kantoor, benoemd tot Associate Partner. Door de promotie zal Soeriowardojo toetreden tot de groep aandeelhouders van Squarefield.

Alvorens Gino Soeriowardojo, die kan bogen op jarenlange ervaring als fusie- en overnamespecialist, zich in 2014 aansloot bij Squarefield, werkte hij onder meer zo’n twee jaar voor KPMG (als Associate M&A) en eerder voor Credit Suisse (als Analyst). Hij behaalde een master in Business Administration, Strategic Management en Finance.

Bij Squarefield heeft Soeriowardojo de afgelopen jaren een sterk trackrecord opgebouwd in het begeleiden van fusies en overnames, herfinancieringen, herstructeringstrajecten, het adviseren van Nederlandse en internationale corporates en overige M&A-trajecten. Vanuit een sectorperspectief heeft hij ruime ervaring binnen de food & agri sector, waaronder segmenten als gemaksvoeding, verwerkt vlees, snacks, bakproducten, zoetwaren en nieuwe eiwitten.

Gino Soeriowardojo - Associate Partner - logo Squarefield

Het afgelopen jaar is Squarefield bij verschillende transacties opgetreden als adviseur. Zo was het betrokken bij de management buy-out van bevroren snacksfabrikant New Forrest, de verkoop van Emax en Bridgepharma, leveranciers van farmaceutische producten voor dieren) en de overname van de aardappeldivisie van Oerlemans Foods, aan Lamb Weston/Meijer. Vorig jaar was Squarefield betrokken bij de overname van rookworstproducent Roller, door Group of Butchers.

Squarefield richt zich als corporate finance adviseur exclusief op het internationale food & agri segment en heeft de ambitie om lange termijn strategische samenwerkingen aan te gaan met klanten, die zich veelal in het topsegment van de branche bevinden. Het M&A-kantoor beschikt over een breed international network met eigen vestigingen in Amsterdam, Brussel en Parijs.