Gino Soeriowardojo verruilt KPMG voor Squarefield

20 februari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Fusie en overname expert Gino Soeriowardojo heeft de overstap gemaakt van accountants- en adviesbureau KPMG naar branchegenoot Squarefield.

Squarefield is een boutique M&A en restructuring specialist uit Amsterdam. Het adviesbedrijf werd in 2008 opgericht door Edwin Nobels en Matthijs Dekker, die elkaar kenden van hun gezamenlijk arbeidsverleden bij Rabo Secuties, de M&A en beleggingspecialist van Rabobank. In de afgelopen zes jaar is Squarefield gegroeid tot een team van 10 adviseurs, daarnaast beschikt het sinds vorig jaar over een (satelliet)vestiging in Duitsland.

Gino Soeriowardojo - Squarefield

Bij KPMG maakte Soeriowardojo deel uit van de Corporate Finance praktijk. Daarvoor werkte hij twee jaar in London voor zakenbank Credit Suisse. Soeriowardojo heeft een Master in Business Administration behaald aan Jönköping International Business School (Zweden) en een Bachelor in Economie behaald aan de Universiteit van Maastricht.

"Ik ben overgestapt omdat ik sterk geloof in een veranderende markt, sectorfocus steeds belangrijker wordt en uiteindelijk winnend gaat zijn", zegt Soeriowardojo tegenover platform MenA.nl. Squarefield positioneert zich als een niche speler in de markt – het advieskantoor richt zich exclusief op transacties in de sectoren food & agri en consumentenmarkten. “Daarnaast sprak de persoonlijke benadering me erg aan. We werken hier met een zeer gedreven, ondernemend en kwalitatief hoogwaardig team. De sfeer is goed en dat is motiverend" vervolgt de M&A expert.