Vier adviseurs in dienst bij advies- en onderzoeksbureau Significant

21 augustus 2017 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Meer nieuws over

Advies- en onderzoeksbureau Significant heeft vier nieuwe senior adviseurs aan zij team toegevoegd: Niels Groeneweg, Annemarie van der Meer, Tehseen Khandwalla en Edwin Bastian. Bastian is als enige nog niet gestart, hij begint per 1 september bij het bureau uit Barneveld. 

Annemarie van der Meer heeft bij haar vorige werkgevers – de Landelijke Vereniging van Vrijgestelde Psychologen & Psychotherapeuten (LVVP) en daarvoor onder andere Zorgverzekeraars Nederland (ZN) – een breed pallet aan ervaring opgedaan in de geestelijke gezondheidszorg en het zorgverzekeringsstelsel. Ze werkte ruim tien jaar voor de LVVP en bijna twee jaar voor ZN. Verder schreef Van der Meer ook twee non-fictie boeken. Ze studeerde Culturele Antropologie aan de Universiteit van Amsterdam.

Van der Meer is onlangs gestart als Senior Adviseur Zorg bij Significant. Bij het advies- en onderzoeksbureau uit Barneveld gaat zij aan de slag met beleidsvraagstukken rondom zorginkoop, productstructuur, ROM, kwaliteitsstatuut en professionalisering in de jeugd-ggz. “Annemarie heeft een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen en gedragingen van mensen. Uitdaging vindt zij in complexe vraagstukken door deze snel vanuit meerdere perspectieven te analyseren”, aldus het bureau over de aanwinst. 

Ook Niels Groeneweg is eerder dit jaar gestart als Senior Adviseur Zorg bij Significant. Hij heeft ruime ervaring opgedaan als gezondheidswetenschapper en onderzoeker aan de Vrije Universiteit en als beleidsadviseur in het verzekeringswezen. Hij werkte vijf jaar voor Zilveren Kruis en ruim zes jaar voor Agis Zorgverzekeringen. Daarvoor was Groeneweg actief als fysiotherapeut, onder meer bij het Gemini Ziekenhuis in Den Helder. Groeneweg studeerde eerst fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en later, in 2007, rondde hij zijn master Algemene Gezondheidswetenschappen af.

Annemarie van der Meer, Niels Groeneweg, Tehseen Khandwalla en Edwin Bastian - significant

Als senior bij Significant gaat Groeneweg zich vooral richten op complexe zorgprojecten, waarin communicatie en verbinding tussen verschillende stakeholders een cruciale rol spelen. Hij gaat zijn ervaring onder meer inzetten op thema's binnen de zorg voor kwetsbare ouderen in de curatieve & langdurige zorg en het sociaal domein. 

Tehseen Khandwalla is na twee jaar projectmanager te zijn geweest bij ADG dienstengroep weer teruggekeerd naar het consultingvak. Khandwalla studeerde in 2012 af van zijn master Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en startte daarna zijn carrière bij management adviesbureau innergo. Als Management Consultant bij het bureau adviseerde en ondersteunde Khandwalla organisaties in de (semi)publieke sector bij verandertrajecten, zowel op het gebied van IT als van gedrag. Na drie jaar maakte hij de overstap naar ADG dienstengroep, waar hij als intern consultant veranderprojecten uitvoerde voor verschillende werkmaatschappijen. 

Bij Significant zal Khandwalla zich focussen op de inkoop- en bedrijfsvoeringpraktijk. “Daarmee komt zijn brede ervaring met procesmanagement en projectmanagement goed tot zijn recht”, aldus het bureau.

Edwin Bastian is een ervaren adviseur met een duidelijke focus op de overheid en publieke sector. De afgelopen twee jaar werkte Bastian als Consultant Legal voor de Business Unit Overheid van EIFFEL, waar hij in het najaar van 2015 aan de slag ging na 4,5 jaar als senior adviseur Europees aanbesteden voor het Ministerie van Veiligheid en Justitie te hebben gewerkt. Daarvoor werkte Bastian ruim twee jaar als Juridisch adviseur voor VIA Adviseurs & Interimdiensten in Schiedam.

Van 2004 tot 2008 was Bastian in dienst bij Deloitte. Bij het Big Four kantoor maakte hij onderdeel uit van de afdeling Management Support, waar hij diverse overheidsorganisaties ondersteunde als juridisch consultant. Tussen 2001 en 2004 werkte hij voor Telengy Sociale Zekerheid als Senior Consultant en als Adviseur bij de divisie Sociale Zaken van BMC Advies. Bastian is afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht, waar hij rechten studeerde. Na zijn rechtenstudie startte Bastian zijn loopbaan als juridisch medewerker bij de FNV en is daarna overgestapt naar Start People, waar hij twee jaar werkte als Adviseur Sociaal Domein. Daarna maakt hij de overstap naar BMC Advies. Verder volgde hij verschillende post-HBO opleidingen aan de Bestuursacademie Nederland en de Open Universiteit, evenals een Masterclass Europees aanbestedingsrecht aan de Vrije Universiteit. 

Eerder verwelkomde Significant ook Michiel Blom, die net als Khandwalla na enige jaren in het bedrijfsleven weer terugkeerde naar consulting.