Jennifer Hasenaar nieuwe Consultant bij adviesbureau Bostec

20 juli 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Jennifer Hasenaar start per 1 september als Consultant bij advies- en projectmanagementbureau Bostec. Hasenaar rondt momenteel nog een Master in Healthcare Management (iBMG) af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

In 2011 behaalde Jennifer Hasenaar haar Bachelor in verpleegkunde aan Hogeschool Utrecht, waarna ze In 2011 startte als verpleegkundige op de cardiologie afdeling van het St. Antonius Ziekenhuis te Nieuwegein. Ze besloot gedurende die periode aan de St. Antonius Academie, onderdeel van het ziekenhuis, een opleiding tot Cardiac Care (CCU) verpleegkundige te volgen. Deze functie vervulde ze vervolgens zo’n drie jaar.

In 2014 startte Hasenaar met haar Master in Healthcare Management (iBMG), terwijl ze na drie jaar als CCU verpleegkundige op ad interim basis tevens een nieuwe uitdaging als Teamhoofd Cardiologie aanging. Die rol vervulde ze zes maanden om vervolgens te worden aangesteld als Teamhoofd binnen de Hart kliniek van het ziekenhuis, een rol die ze een jaar zou vervullen tot eind september van afgelopen jaar.

Jennifer Hasenaar - Bostec

Momenteel, met haar Master in de afrondingsfase, zit Hasenaar echter niet stil en heeft al een mooie nieuwe uitdaging in het vooruitzicht. Per 1 september zal zij starten bij Bostec, een consultancybureau gespecialiseerd in onder meer Innovatie- en verandermanagement, programma- en projectmanagement, proces- en informatiemanagement, logistiek- en interimmanagement. Met procesoptimalisatie als basispropositie is het adviesbureau actief in de sectoren zorg, mobiliteit en industrie.

In een reactie laat het adviesbureau weten: “Wij zijn blij met onze nieuwe consultant, die met haar rijke kennis en ervaring uit de zorg, het team komt versterken. Jennifer Hasenaar, welkom bij de Bostec familie!”