VOGSY Platinum Partner van Google Cloud Next | Amsterdam

20 juni 2017 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Morgen organiseert Google in Amsterdam een van zijn zogeheten Google Cloud Next series. Tijdens dit evenement brengt de zoekmachinegigant bestuurders, klanten partners, ontwikkelaars, technologiebeslissers en ingenieurs samen om gezamenlijk de toekomst van Google’s cloud suite door te nemen en er verder gestalte aan te geven. Het evenement wordt ondersteund door veertien partners, waaronder IT consultancybureau Incentro en VOGSY, een bedrijf dat project management oplossingen levert aan de markt voor zakelijke dienstverlening.

Ieder jaar organiseert Google diverse Cloud Next congressen, waar het stakeholders voorziet van de nieuwste inzichten rondom het Google Cloud Platform (GCP) ecosysteem. GCP omvat het hele scala aan cloud producten van Google, waaronder oplossingen en diensten op het gebied van Big Data, Machine Learning, IT infrastructuur, mobiliteit, samenwerking en applicatieontwikkeling. Cloud diensten vormen wereldwijd een van Google’s belangrijkste strategische pijlers – tegen 2020 wil Google met cloud diensten even veel verdienen als met zijn advertentie-inkomsten – nog altijd Google’s belangrijkste cash cow.

Google Cloud Next | Amsterdam

Google’s Cloud Next 2017 congres in San Francisco, dat afgelopen maart plaatsvond, werd bezocht door meer dan 10.000 klanten, ontwikkelaars, partners en overige professionals. Ook organiseerde de Amerikaanse technologiereus de afgelopen twee maanden congressen in Londen, Tel Aviv, Madrid en Tokio. De eerstvolgende Google Cloud Next sessie staat gepland op woensdag 21 juni in Amsterdam, waar Google zal laten zien hoe bedrijven en sectoren kunnen profiteren van de nieuwste – en volgens Google “ongekende” technologische cloud ontwikkelingen.

Het congres geldt als het grootste Google Cloud evenement van de Benelux en vindt voor de twee keer plaats in onze hoofdstad (in de Kromhouthal te Amsterdam). Op het evenement zullen diverse leiders in het veld hun opwachting maken, waaronder Sébastien Marotte, Vice President EMEA voor Google Cloud, en André Hoekzema, die de cloud activiteiten in de Benelux overziet. Verder zullen nog zes keynote sprekers aanwezig zijn en met hen tientallen andere experts die workshops en breakout sessies zullen verzorgen, over verschillende onderwerpen gerelateerd aan Google’s cloud portfolio.
Google’s Cloud Next conference komt naar Amsterdam

Partners

Google Cloud Next 2017 Amsterdam wordt dit jaar ondersteund door veertien externe partners. Platinum Partners zijn Fastly (een aanbieder van cloud based producten), Incentro (een Nederlands IT consultancybureau), g-company (aanbieder van oplossingen en Google Cloud partner) en VOGSY (een ERP aanbieder voor zakelijke dienstverleners op basis van Google’s G Suite). Andere partners van het evenement zijn Okta (Gold Partner), Datatonic, Equinix, LumApps, Rackspace, AODocs, Freshdesk, Qlouder, Crystalloids en Xebia (Silver Partners). Appirio, G-Workplace en GeeFirm zijn ondersteunende partners van VOGSY.

Als onderdeel van hun partnership met Google Cloud Next zal VOGSY tijdens een sessie over G Suite en Business Apps uiteenzetten hoe de gelijknamige oplossing VOGSY een waardevolle aanvulling vormt op G Suite en zich als business app voor zakelijke dienstverleners onderscheidt. Daarnaast wordt ingezoomd op hoe VOGSY Professionals Services organisaties kan helpen kosten te besparen en de gebruikerservaring van fee-earners kan verbeteren. VOGSY ondersteunt de uitvoering van project management en quote-to-cash processen – van business development en sales tot delivery en operations. De oplossing maakt gebruik van de G Suite technologie, is volledig mobile-based (het werkt als een app) en presenteert informatie op een uitnodigende en interactieve manier door zijn door social media geïnspireerde interface en agile werkstromen.

De sessie wordt gehost door onder andere Lee Boonstra, een Sales Engineer bij Google, en Leo Koster, oprichter en CEO van VOGSY, die opmerkt: “Onze belofte aan zakelijke dienstverleners en professionals: eenvoudigere project management processen, minder complexe applicatie-omgevingen en het kunnen worden van een agile, tevreden en slimme organisatie.”

Na de formele lancering in 2016 heeft VOGSY, tegen de achtergrond van Google’s versnelde intrede binnen de markt voor zakelijke dienstverlening (een markt die wereldwijd naar schatting zo’n $3 biljoen waard is), flink terrein weten te boeken binnen het automatiseringslandschap. Na succesvolle pilots met klanten in marketing, management consulting en IT-diensten, trad VOGSY in maart van dit jaar toe tot G Suite Marketplace, waardoor het bedrijf zijn footprint wereldwijd verder kan uitbreiden. VOGSY concurreert met bekende traditionele spelers in de markt, waaronder ERP giganten Oracle, SAP en Microsoft, spelers als Deltek, Kimble en Mavenlink en ook diverse startups die de markt met hun niche oplossingen bedienen.