Drie Young Executives aan de slag bij Boer & Croon Management

08 mei 2017 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Meer nieuws over

Drie nieuwe young professionals zijn gestart in het Young Executive Management (YEM) programma van Boer & Croon Management. Marnix Reijgersberg, Michiel Mudde en Frank Kars gaan de komende drie jaar verschillende management- en consultancyopdrachten vervullen in uiteenlopende sectoren.

Marnix Reijgersberg (25) is afgelopen januari afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en aan Newcastle University in Operations Management en in Supply Chain Management. Tijdens zijn afstudeeronderzoek op Schiphol heeft Reijgersberg onderzoek gedaan naar de bezettingsgraad van de fysieke vliegtuigcapaciteit van de luchthaven. Tijdens zijn studie heeft hij op hoog niveau geroeid en is hij als bestuursvoorzitter van Groninger Studenten Roeivereniging ‘Aegir’ een jaar lang eindverantwoordelijk geweest voor deze grote organisatie. Reijgersberg blijft dit jaar, als President van de KNSRB (onder andere bekend van de organisatie van de universiteitsroeiwedstrijden ‘Varsity’), betrokken binnen de roeiwereld. 

Over zijn keuze voor Boer & Croon zegt Reijgersberg: “Boer & Croon stelt mij in staat om me volop te blijven ontwikkelen na mijn studententijd. Door snel grote verantwoordelijkheden te krijgen in mijn eigen opdrachten en diens resultaten verwacht ik de komende jaren veel te leren, in veel verschillende sectoren. Ik weet dat ik snel in het diepe gegooid word, maar ik weet ook dat Boer & Croon mij een groot vangnet biedt met coaching, trainingen en een breed netwerk.”

Voordat Michiel Mudde (26) aan de slag ging als Young Executive bij Boer & Croon Management heeft hij zich uitgebreid ontwikkeld naast zijn studie aan de TU Delft: Systems Engineering, Policy Analysis & Management. Zo heeft Mudde in Brazilië voor Unilever een adviesopdracht gedaan met betrekking tot een capaciteitsuitbreiding van een fabriek en is hij afgestudeerd met een onderzoek naar Philips’ aanpak met betrekking tot sociale business modellen. Verder heeft Mudde als onderdeel van de Centrale Studentenraad aan de TU Delft 20.000 studenten vertegenwoordigd richting het College van Bestuur. In dat jaar heeft hij geleerd op een informele wijze een grote organisatie in beweging te krijgen.

Marnix Reijgersberg, Michiel Mudde en Frank Kars - Boer & Croon

Over zijn carrièrestap zegt hij: “Een voorwaarde voor de perfecte startersbaan is voor mij dat ik mij niet alleen kan ontwikkelen op hard skills en analytische vaardigheden, maar dat ik juist ook wordt gepusht om mijn soft skills en interpersoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Bij Boer & Croon ga ik verder dan een analyse en presentatie alleen. Hier krijg ik de kans om ook bezig te zijn met de realisatie.”

Frank Kars (26) volgde de master Strategisch Human Resource Management aan de Universiteit Utrecht, na een bachelor Bestuur- en Organisatiewetenschap aan de VU Amsterdam. Hij deed zijn afstudeeronderzoek over de complexe effecten van reorganisatie bij Rijkswaterstaat, werkte als student-consultant voor UniPartners Utrecht, schreef als interne procesmedewerker productcodes voor een meubelfabriek in Leerdam en deed tegelijkertijd een bestuursjaar van de oudste studententoneelvereniging van Nederland. Daarnaast bracht Kars in september een eerste CD uit met zijn band, richtte hij met een commissie het Utrechts Jazz Festival op en werkte jaren als pianist.

Kars is volgens eigen zeggen “zeer breed georiënteerd en geïnteresseerd, stressbestendig en flexibel” – eigenschappen die aansluiten bij de kernwaarden van Young Executive Management. “Ik houd enorm van continue uitdaging. Met veel verschillende projecten tegelijkertijd bezig zijn werkt motiverend en stimulerend”, aldus Kars. Bij Boer & Croon verwacht hij zijn honger te kunnen stillen. “Door de variëteit aan opdrachten bij Boer & Croon en het zeer uitgebreide Management Development programma kan ik steeds weer die uitdaging opzoeken; in zowel de opdracht als voor mijzelf. De persoonlijke ontwikkeling die ik hier kan doormaken is bijzonder. Ik kijk ontzettend uit naar de komende jaren binnen Boer & Croon.”

Eerder dit jaar begonnen ook al vier young professionals aan het YEM-programma van Boer & Croon Management. Meet weten over het programma? Lees de ervaringen van Coen Kromhout en Jef de Vries of Anne van Doorn of bekijk de website van Boer & Croon.