SeederDeBoer organiseert Dagje Sprankelen 2017

04 mei 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Met dit jaar als thema ‘Het bedrijf van je dromen!’, vindt 31 mei weer het Dagje Sprankelen plaats, het jaarlijkse relatie-evenement van SeederDeBoer voor young professionals, waar kennisdeling en inspiratie centraal zullen staan. 

SeederDeBoer, een middelgroot advieskantoor uit Hilversum dat opdrachtgevers ondersteunt bij de implementatie van strategische veranderingen, projecten en het managen van programma’s, organiseert elk jaar een evenement voor jonge talenten in organisaties: het ‘Dagje Sprankelen’. Het concept is simpel: jonge talenten van SeederDeBoer en andere organisaties komen één dag bij elkaar om de krachten te bundelen bij het uitwerken van een thema. Doelstelling van het evenement is het beproeven en verrijken van hun vaardigheden, het delen van ervaringen, van elkaar leren en inspirerende contacten opdoen.

SeederDeBoer organiseert op 31 mei ‘Dagje Sprankelen’

Bij iedere editie van het evenement wordt een actueel onderwerp gekozen, dat bij de klanten van het adviesbureau leeft. “Zo komen we tot frisse en vernieuwende inzichten waar onze klanten écht iets aan hebben”, aldus SeederDeBoer. Dit jaar is gekozen voor het thema: 'Het bedrijf van je dromen!', waarmee SeederDeBoer het belang onderstreept dat young professionals hun dromen nastreven en nadenken over waar zij echt gelukkig van worden. “Werken draait immers om méér dan geld verdienen alleen”, aldus SeederDeBoer.

Deelnemers aan het evenement* zullen vraagstellingen voorgelegd krijgen als: “Van welke aspecten in het leven krijg jij energie? Waarvan word jij blij? En hoe vertaal je dat naar jouw droombedrijf?” Aan de hand van een dynamisch programma zullen de young professionals nadenken over welke aspecten zij belangrijk vinden binnen het werkende leven, om zo aan het einde van de dag te komen tot een idee voor hun droombedrijf. Alle inzichten en ideeën worden aan het einde van de dag met elkaar èn de eigen managers gedeeld.

Aanmelden voor het gratis evenement kan op deze pagina tot 19 mei 2017.