René Oldenbeuving treedt toe tot maatschap van Boer & Croon

09 maart 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Twee maanden na de benoeming van Jaap Heeringa als partner heeft Boer & Croon Management opnieuw een vennoot aan het leiderschapsteam toegevoegd: René Oldenbeuving. De ervaren interim executive/manager gaat zich bij het Amsterdamse bureau richten op interim management en executive search van bestuurders, senior management en toezichthouders in de ICT/telecom sector en rondom het thema Digitale Transformatie. 

René Oldenbeuving begon zijn carrière bij KPMG in 1990, waar hij ervaring opdeed in zowel audit als management consulting. Na enkele jaren maakte hij de overstap naar VODW, een marketingadviesbureau uit Leusden waar hij drie jaar werkzaam was als Senior Consultant. In 1998 startte hij als Adjunct directeur bij Boer & Croon Young Executives, het label van het bedrijf dat young professionals levert aan het bedrijfsleven en overheidsorganisaties.  

In de periode daarna is Oldenbeuving afwisselend als interim-manager en aandeelhouder/bestuurder actief geweest voor diverse automatiseringsbedrijven. Bedrijven die hij mede heeft geleid en/of waarin hij mede heeft geparticipeerd zijn Avensis ICT, IASO Backup International (cloud software), Acronis (cloud software) en INTO (telecom & ICT). Gedurende die periode breidde hij zijn ervaring als turnaround- en buy & build manager uit, waarbij zijn focus lag op het snijvlak van management en ondernemerschap. De afgelopen jaren richtte hij zich vooral op de kansen en uitdagingen die digitale disruptie biedt voor de managementagenda’s van CxO’s.

Rene Oldenbeuving - Boer & Croon

Per 1 februari is Oldenbeuving weer terug op het oude nest en heeft zich als partner verbonden aan Boer & Croon Management. Het managementbureau levert managers voor een langere periode (vast dienstverband) en voor specifieke opdrachten (contractmanagement), daarnaast levert het bestuurders voor toezichthoudende functies. Met het oog op dit werkveld zal de nieuwe partner zich gaan richten op de ICT/telecom sector, branches waarbinnen hij meer dan vijftien jaar ervaring heeft opgedaan en het thema Digitale Transformatie.

Daarnaast zal Oldenbeuving zich inzetten voor de Young Executive Management propositie (YEM) van Boer & Croon, die dit jaar haar twintigjarig jubileum viert. Het driejarige programma stelt young professionals in staat om werkervaring op te doen bij verschillende bedrijven in uiteenlopende industrieën rondom de domeinen management, consultancy en projectmanagement. 

Afgelopen jaar werd Boer & Croon Management door managers verkozen tot een van de beste interim management spelers van Nederland.