Christiaan Baillieux nieuwe Senior Adviseur bij RadarAdvies

30 januari 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

RadarAdvies heeft een nieuwe Senior Adviseur aangesteld: Christiaan Baillieux. Afkomstig van BMC Advies, waar hij de afgelopen vierenhalf jaar een soortgelijke functie vervulde, zal Baillieux zich in zijn nieuwe rol gaan richten op verandertrajecten binnen het sociaal domein.

Gevestigd in Amsterdam en met circa vijftig adviseurs in dienst is RadarAdvies, onderdeel van RadarGroep, een adviesbureau gespecialiseerd in het sociaal domein. Sociale vraagstukken waar het bureau zich onder meer op toelegt zijn: de drie decentralisaties, radicalisering, zorg en welzijn, sociale teams, jeugdhulp, mentoring, jeugd en veiligheid, jeugdwerkloosheid en transformaties bij gemeenten. RadarAdvies stelt zich ten doel een betere samenleving te realiseren door overheid, non-profit instellingen en publieke professionals beter te laten werken.

Christiaan Baillieux nieuwe Senior Adviseur bij RadarAdviesHet Amsterdamse consultancybureau, dat eind vorig jaar nog directeur Rogier den Uyl zag vertrekken, heeft zijn team recent uitgebreid met Christiaan Baillieux. Hij is aangesteld als Senior Adviseur en zal onderdeel gaan uitmaken van het team Jeugd. Gedurende zijn loopbaan heeft Baillieux gewerkt bij verschillende organisaties die maatschappelijke meerwaarde nastreven, waaronder Triodos Bank, NJR en Oxfam. De afgelopen vierenhalf jaar was hij werkzaam bij BMC Advies, de adviespraktijk van branchegenoot BMC.

Bij RadarAdvies zal Baillieux zich specifiek gaan bezighouden met veranderopgaven binnen het sociaal domein. Als projectleider, adviseur en onderzoeker zal hij zich richten op organisatie- en samenwerkingsvraagstukken, inkoop en bekostiging van de zorg en sturing en monitoring van de transformatie.

In 2016 voegde RadarAdvies onder meer Patrick de Lange, Laila Hanzouli en Merel van Kessel aan zijn gelederen toe.