Patrick de Lange, Laila Hanzouli en Merel van Kessel naar RadarAdvies

15 juni 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

RadarAdvies heeft er drie nieuwe collega’s bij. Patrick de Lange, afkomstig van UW Reïntegratie, is gestart als Senior Adviseur. Laila Hanzouli en Merel van Kessel zijn beide, na een korte periode elders werkervaring op te hebben gedaan, gestart als trainees bij het adviesbureau.

Patrick de Lange is een bedrijfskundig professional met ruim 10 jaar ervaring in de uitvoering van het sociaal domein. Ruim tien jaar werkte hij voor UW Reïntegratie, een sw-bedrijf in Utrecht, in verschillende managementfuncties. De afgelopen 8 jaar was hij Manager Arbeidsintegratie en de jaren daarvoor Manager Sales & Marketing voor de organisatie. Voor een korte periode vervulde hij zelfs de rol van Algemeen Directeur a.i. in het jaar 2013. Voor hij bij UW Reïntegratie begon in 2005 werkte De Lange voor des Corps als Accountmanager en bij D’tash Scandux als consultant op het gebied van recruitment. De Lange behaalde in 1999 een MBA in General Management aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Merel van Kessel is in 2014 afgestudeerd van haar Master Beleid, Communicatie en Organisatie aan de Vrije Universiteit. Tijdens haar Bachelor Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam volgde zij tevens een minor aan de San Francisco State University. Reeds tijdens haar studie deed Van Kessel haar eerste professionele werkervaring op als Projectleider bij Stichting De Frisse Blik, waar zij onder meer diverse projecten coördineerde, stages begeleidde, en als trainer/docent media-educatie optrad bij verschillende basis- en middelbare scholen. In deze functie bleef zij ook na haar studie werkzaam. 

Patrick de Lange, Laila Hanzouli en Merel van Kessel

Laila Hanzouli studeerde in 2010 af van haar Bachelor Engelse taal en cultuur aan de Universiteit Leiden. Hierna besloot ze zichzelf echter om te scholen tot bestuurskundige middels een pre-master bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, gevolgd door de Master International Public Management. Toen zij haar diploma op zak had, startte Hanzouli in 2013 haar carrière bij Axxicom Thuishulp – eerst als personeelsplanner en daarna als management assistent. Medio 2014 maakte zij de overstap naar Incluzio, de zorg- en ondersteuningsdivisie van Facilicom, waar zij aan de slag ging als Sales medewerker.

De afgelopen periode zijn zowel Hanzouli, Van Kessel als De Lange gestart bij RadarAdvies, een adviesbureau uit Amsterdam dat zich richt op het sociale domein. Hanzouli en Van Kessel zijn begonnen aan het traineeprogramma van het adviesbureau, waarin de twee jonge professionals worden opgeleid tot adviseurs binnen het sociale domein, door mee te lopen met projecten en workshops en trainingen te volgen. Patrick de Lange is half mei gestart als Senior Adviseur in het Management en Organisatie team van het bureau. Vanuit die functie wordt hij ingezet als project- en interimmanager en adviseur bij klanten in de sociale werkvoorziening, de overheid en de semi-overheid.