Best Value Group breidt team uit met Johannes Hiemstra

07 december 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Het team van Best Value Group wordt per 1 januari 2017 versterkt met Johannes Hiemstra.

Johannes Hiemstra heeft circa negen jaar ervaring in begeleiding en advisering van projecten binnen Rijkswaterstaat (RWS) in inkoop en contractmanagement met een specialisatie in Best Value. Johannes: “De stap naar de Best Value Group maakt het mogelijk om met mijn kennis in procurement en kwaliteitsmanagement organisaties verder te helpen bij het implementeren van een betere, snellere en goedkopere keten om zo maatschappelijke doelen te verwezenlijken.”

Binnen Rijkswaterstaat heeft Johannes tientallen projecten geadviseerd op inkoopstrategie, contractering, aanbesteden, risicomanagement en contractmanagement. Deze projecten variëren van complexe adviesdiensten tot IT tot aanleg en onderhoud in de GWW-sector. Daarnaast heeft hij een belangrijk aandeel gehad in het verankeren van Best Value in de organisatie en werkwijze van Rijkswaterstaat. Johannes heeft eerder met Wiebe Witteveen (een van de oprichters van Best Value Group) succesvol samengewerkt; onder andere in de Spoedaanpak. Buiten RWS heeft hij gepubliceerd over Best Value en is hij een veelgevraagd spreker over Best Value, nationaal en internationaal.

Johannes Hiemstra - Best Value Group

Johannes zal zich bij Best Value Group bezig houden met het ondersteunen van klanten die Best Value implementeren in hun organisaties en teams, met daarbij een focus op organisaties in het publieke domein.

Jeroen van de Rijt laat namens de Best Value Group weten blij te zijn met de komst van Hiemstra: “Johannes brengt veel kennis en ervaring met zich mee. Niet alleen op het gebied van Best Value, maar ook in bredere zin, zoals over inkoopstrategie en contractmanagement. Met zijn kennis en ervaring kunnen wij onze klanten nog beter bedienen”.

Best Value Group werkt op dit moment voor onder meer NS, ProRail, Gemeente Amsterdam en Lelystad Airport.