Gudi de Jong verruilt Emeritor voor inkoopfunctie bij Stork

27 september 2016 Consultancy.nl

Na negen jaar voor inkoopdienstverlener Emeritor te hebben gewerkt als inkoopadviseur heeft Gudi de Jong gekozen voor een nieuwe uitdaging bij technisch dienstverlener Stork, waar zij is aangesteld als Procurement cluster manager. De Jong is in haar nieuwe rol verantwoordelijk voor alle indirecte inkoop gerelateerde uitgaven en Facilitair van het hoofdkantoor binnen Stork. 

Gudi de Jong behaalde in 2005 haar Bachelor in Facility Management aan de Haagse Hogeschool. Na haar studie werkte De Jong twee jaar lang als medewerker inkoop bij Adecco, voordat zij in 2007 bij Emeritor aan de slag ging als inkoopadviseur.  Met zo’n honderd medewerkers in dienst is Emeritor een inkoopdienstverlener die werkt voor zowel de private als de publieke sector. Emeritor helpt organisaties met het optimaliseren van hun inkoopfuncties en met het uitvoeren van verbeterprogramma’s binnen de supply chain. Ook begeleidt het bureau (Europese) aanbestedingstrajecten en levert het inkoopprofessionals op projectbasis.

Bij het inkoopadviesbureau uit Nieuwkoop ondersteunde De Jong grote klanten als bijvoorbeeld SNS Reaal, Aegon Nederland, Holland Casino en Greenery met inkoop-verbeterprogramma’s, inkoopprojecten en financiële analyses.

Gudi de Jong - Stork

Tijdens haar loopbaan volgde De Jong meerdere opleidingen en cursussen om haar kennis op inkoopgebied te versterken. Zij volgde door de jaren heen opleidingen op zowel tactisch als strategisch inkoopniveau. In 2015 behaalde De Jong onder meer een certificaat in Best Value Procurement via NEVI.

Na negen jaar bij Emeritor heeft De Jong gekozen voor een nieuwe uitdaging. Begin september maakte ze de overstap naar Stork, een wereldwijde technische dienstverlener op het gebied van onderhoud en optimalisatie van productie-installaties in de gas, olie en chemische sector. In haar nieuwe rol als Procurement cluster manager is De Jong verantwoordelijk voor alle indirecte inkoop gerelateerde uitgaven (>50 miljoen) en Facilitair van het hoofdkantoor binnen Stork, en rapporteert ze direct aan de Europese inkoopdirecteur.  

Nieuws

Meer nieuws over