Alex van Elst start als Senior Consultant bij MLC

29 juli 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Customer Excellence consultancybureau MLC heeft de gelederen versterkt met Alex van Elst, die als Senior consultant is gestart. Afkomstig van a.s.r. en AMEV Verzekeringen en recent actief als zelfstandig consultant zal Van Elst zich vooral gaan inzetten voor projecten en advieswerk op het gebied van procesoptimalisatie.

Vanuit hun kantoor in Leusden ondersteunt Molenaar & Lok Consultancy
 (MLC) klanten met vraagstukken op het gebied van sales, marketing en bedrijfsvoering – met verbeterde Customer Excellence als belangrijkste resultaat. MLC telt 23 een team van over twintig consultants en associates, en staat onder leiding van Managing Partners Robin Zwijnenberg en Martijn Tolsma.

Door de groeiende opdrachtenportfolio heeft MLC de afgelopen periode het team uitgebouwd. Eerder dit jaar werden Femke van der Leij en Job Mol aangetrokken, en nu volgt Alex van Elst, dieals Senior Consultant is begonnen. Van Elst is een professional met  jarenlange ervaring als consultant en projectmanager en was al geruime tijd als zelfstandig consultant en associate partner op het gebied van organisatieveranderingen betrokken bij MLC en actief in verschillende opdrachten

Alex van Elst - MLCGedurende zijn loopbaan heeft hij diverse senior functies gehad, waaronder bij a.s.r. en AMEV Verzekeringen en de afgelopen jaren heeft hij als zelfstandig consultant onder andere gewerkt aan opdrachten voor Hoogheemraadschap de Stichtse Rijnlanden en HDI (via MLC). In zijn nieuwe rol bij MLC zal Alex Van Elst zich vooral gaan inzetten voor projecten en advieswerk op het gebied van het optimaliseren van processen.

Over zijn overstap naar MLC zegt hij: “Ik ben de laatste tijd steeds meer betrokken geraakt bij MLC. Ik krijg er energie van om onderdeel te zijn van een groep bevlogen consultants met een diversiteit aan kennis. Door de overstap te maken naar MLC, kan ik mij weer bezig houden met wat ik het leukste vind: organisaties helpen om verandering te realiseren en mezelf te blijven ontwikkelen met de kennis en ervaring die binnen MLC aanwezig is”.

Martijn Tolsma, Managing Partner MLC, is verheugd over de komst van de ervaren Van Elst: “We zijn zeer blij om Alex van Elst nu echt te verwelkomen binnen ons team. Al geruime tijd hebben we op diverse opdrachten, naar volle tevredenheid, samengewerkt. We zien Alex als een goede aanvulling op ons team en hij brengt veel expertise mee op het gebied van organisatieveranderingen.” Over de toegevoegde waarde van de nieuwe senior consultant zegt hij verder: “De passie van Alex ligt in het omzetten van een vaag idee in een concreet Plan van Aanpak om dit vervolgens te realiseren. Door zijn enthousiasme en bevlogenheid weet hij mensen in beweging te krijgen en met elkaar te verbinden.”