Femke van der Leij en Job Mol versterken adviesbureau MLC

08 juli 2016 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Customer Excellence consultancybureau MLC heeft de gelederen versterkt met twee nieuwe consultants: Femke van der Leij en Job Mol.

Femke van der Leij, begonnen als Senior Consultant bij MLC, heeft de afgelopen jaren diverse functies gehad bij Stater, waarbij haar focus lag op organisatieverandering en het verbeteren van de bedrijfsprocessen en de medewerker- en klanttevredenheid, door middel van Customer Excellence en Continu Verbeteren. Binnen MLC zal Van der Leij zich vooral gaan inzetten voor projecten en advieswerk op het gebied van ketenmanagement, Kort Cyclisch sturen en Continu Verbeteren. Over haar keuze voor MLC zegt ze: “Ik heb de afgelopen jaren bij Stater veel mogen leren en ervaring opgedaan. De stap naar MLC stelt mij in staat deze expertise en ervaring breder in te zetten voor verschillende opdrachtgevers en deze verder uit te breiden. Ik wil organisaties ondersteunen bij het waar maken van de klantverwachting en het realiseren van bedrijfsdoelstellingen. ”

Van der Leij wordt door haar nieuwe werkgever omschreven als iemand die “pragmatisch en oplossingsgericht” te werk gaat, daarnaast is ze “een doorzetter waarbij haar van nature positieve instelling helpt bij het blijven zien van mogelijkheden.”

Femke van der Leij en Job Mol

Job Mol heeft na de afronding van zijn studie Organisatiewetenschappen ervaring opgedaan als consultant bij BECIS op het gebied van proces- en informatiemanagement. Binnen MLC gaat Mol als Business Consultant aan de slag en gaat hij zich vooral richten op adviestrajecten en projecten die als doel hebben de dienstverlening en processen van organisaties te optimaliseren. Hierbij maakt hij gebruik van diverse methodieken zoals Lean Six Sigma en Customer Journeys. “MLC spreekt mij aan omdat zij organisaties helpen bij het realiseren van Customer Excellence. Dat past uitstekend bij mijn wens om een bijdrage te leveren aan een excellente en efficiënte organisatie, waarbij de stem van de klant centraal staat”, aldus Mol. Hij laat verder weten uit te kijken naar zijn nieuwe uitdaging: “Ik krijg volop de kans mijn kennis verder te verbreden en mijn expertise bij verschillende opdrachtgevers in te zetten”.

“Job heeft een hands-on mentaliteit, een sterk analytisch vermogen en is een echte doorzetter”, aldus MLC over Mol.

Met de komst van Van der Leij en Mol telt MLC, het voormalige Molenaar & Lok Consultancy, nu 22 professionals. Robin Zwijnenberg, Managing Partner van MLC, over de nieuwe aanwinsten: “We zijn zeer blij met deze versterking van ons team. Zo kunnen we tegemoet blijven komen aan de toenemende vraag van onze klanten. Ik ben trots dat we echt goede consultants mogen verwelkomen bij ons team.”