6de editie Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi op 9 september

08 juli 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Op 9 september zullen op de voetbalvelden van DEV in Doorn – voor alweer het zesde jaar op rij – diverse adviesbureaus tijdens het Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi strijden voor de prestigieuze titel ‘Beste Adviesbureau Voetbalteam van het Jaar’. Consultants en adviesbureaus kunnen zich nog inschrijven voor de gezellige voetbalmiddag met aansluitende BBQ.

Al vijf jaar op rij is organisatieadviesbureau Twynstra Gudde de ongeslagen kampioen van het ‘Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi’, een jaarlijks terugkerend voetbalevenement voor adviesbureaus. De organisatie van het voetbaltoernooi ligt zoals bij de afgelopen vijf edities in handen van Twynstra Gudde en AT Osborne en ook dit jaar kan het evenement weer rekenen op de steun van sponsors ROA en Consultancy.nl.

Op vrijdag 9 september 2016 is het zover, dan zullen maximaal vijftien adviesbureaus aantreden op de sportvelden van voetbalvereniging DEV (sportpark Tuilland) in Doorn, waar het toernooi elk jaar gehouden wordt. De deelnemende teams dienen zich om 15:30 te verzamelen en de eerste wedstrijden zullen worden afgetrapt om 16:00. Er wordt gevoetbald op een heel veld, met 11 tegen 11, waarbij er wordt gespeeld in drie poules. Na de poulefases volgen er zoals gebruikelijk halve finales en de finale en wordt het sportevenement zoals elk jaar afgesloten met een gezellige BBQ, waar deelnemende adviseurs onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar in contact kunnen komen.

 Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi

Deelnemers 2016
In 2015 streden er, ondanks het slechte weer, uiteindelijk acht adviesbureaus om de prestigieuze titel ‘Beste Adviesbureau Voetbalteam van het Jaar’. Opnieuw trok het team van Twynstra Gudde aan het langste eind en ging er voor de vijfde keer op rij met de beker vandoor. Hoewel het team in 2015 twee penaltyreeksen moest overleven in zowel de halve finale als finale, geldt het Twynstra team ook voor deze editie als onbetwiste favoriet voor de eindzege. Maar een ding is zeker, de overige deelnemende teams, zullen er weer alles aan doen om een nieuwe winnaar op te leveren. De teams die zich tot nu toe voor 2016 editie hebben aangemeld zijn: Twynstra Gudde, KPMG, AT Osborne, Deloitte, Berenschot, APPM, CBRE, Arcadis en ook Consultancy.nl zal dit jaar weer deelnemen met een team.

Consultants die met hun adviesbureau willen deelnemen aan deze voetbalmiddag kunnen contact opnemen met Jan Willem de Kleuver.

De belangrijkste informatie op een rij:
Evenement: Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi 2016
Datum: vrijdag 9 september 2016
Voetbalvereniging: De Elf Vrienden (DEV) , Sportpark Tuilland in Doorn (Buurtweg 3B)
Aanvang en duur: 15:30 – circa 19:30 (BBQ in aansluiting)
Kosten per team: €350 (inclusief BBQ)
Toegang bezoekers: gratis