Headhunterskantoor Fairlane benoemt Henk-Jan Vrieling tot partner

08 juni 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Fairlane, een recruitmentbureau dat zich richt op de consultancymarkt, heeft Henk-Jan Vrieling benoemd tot partner. Vrieling startte negen jaar geleden bij Fairlane en heeft zich in die tijd ontpopt tot één van de dragende krachten van het Amsterdamse headhunterskantoor.

Henk-Jan Vrieling (37) heeft volgens Frank van Loon, oprichter van Fairlane, de afgelopen jaren talloze – vaak zeer spraakmakende – transfers geïnitieerd en bouwde zo een hecht netwerk op van de allerbeste consultants in Nederland. Daarnaast heeft Vrieling zich in toenemende mate toegelegd op het succesvol opzetten van interne adviesafdelingen.

In zijn nieuwe rol als partner wordt Vrieling naast zijn headhunterstaken ook verantwoordelijk voor de uitbouw van Fairlane’s portefeuille en positie in de markt. De kersverse partner richt zich daarbij vooral op posities in de financiële sector (consultingbureaus & banken / verzekeraars) en, vanuit een functioneel oogpunt, op consultants gespecialiseerd in human capital en people & change.

Fairlane benoemt Henk-Jan Vrieling tot partner

Opgericht in 2000, is Fairlane een van de bekendere namen in het recruitmentlandschap voor consultants. In de afgelopen 15 jaar heeft het headhunterskantoor volgens eigen zeggen meer dan 1.000 kandidaten bemiddeld bij meer dan 180 organisaties – zowel consultancybureaus als opdrachtgevers buiten de adviesbranche (bemiddeling van consulting-exits).