Sandra Bouwman in dienst bij Magnitude Consulting

11 februari 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Per 1 februari is Magnitude Consulting versterkt door Sandra Bouwman. Hiervoor werkzaam als management trainee bij Delta Lloyd, gaat Bouwman zich als management consultant bij Magnitude Consulting bezighouden met strategie-, veranderings- en besturingstrajecten.

Sandra Bouwman behaalde in 2012 haar Master titel in Organization Studies aan Tilburg University. In 2013 begon ze haar loopbaan bij Delta Lloyd als management trainee. Tijdens dit traineeprogramma werd zij opgeleid tot volwaardig en zelfstandig teamleider. Zij heeft verschillende opdrachten uitgevoerd onder meer op het gebied van Operational Excellence, lean trajecten en informatiemanagement, en is in het bezit van een Lean Six Sigma Green Belt certificering. In haar meest recente rol bij de financiële dienstverlener was Bouwman werkzaam als teamleider binnen de zakelijke pensioenwereld.

Onlangs besloot Bouwman een nieuwe uitdaging aan te gaan. Bouwman is per 1 februari 2016 gestart bij Magnitude Consulting, een adviesbureau uit Zeist dat zich richt op grootschalige verandertrajecten op het gebied van strategie en organisatiekunde. In haar nieuwe rol als management consultant zal zij betrokken zijn bij trajecten op het snijvlak van strategie, organisatieverandering en -besturing.