Terugblik van de Meet Magnitude Middag

08 januari 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Vrijdag 18 december jongstleden namen 12 geselecteerde studenten deel aan de Meet Magnitude Middag. Consultancy.nl blikt samen met het adviesbureau uit Zeist terug op het evenement.

De middag ving aan met een korte introductie van de verschillende deelnemers door middel van een creatieve elevator pitch. Daarna vertelde een aantal consultants meer over Magnitude Consulting en het werk als adviseur, waarbij zij zo goed mogelijk de vele vragen beantwoorden die door de deelnemers werden gesteld. Het grootste gedeelte van de middag werkten de deelnemers aan een case uit de adviespraktijk van Magnitude Consulting. De manier waarop, verraste menig deelnemer. Na een korte introductie ‘hoe pak je een intakegesprek met de klant aan’, mochten de deelnemers dit in de praktijk gaan ervaren. Met een klant aan de andere kant van de tafel en onverwachte wendingen in het gesprek werden de studenten ‘on the spot’ uitgedaagd hun sociale vaardigheden en analytisch vermogen te gebruiken. De deelnemers waren hierover na afloop erg enthousiast: “Erg gaaf en leerzaam, doordat het een hele andere en meer interactieve case was dan de andere cases die ik tot nu toe heb gedaan.”

Uit de feedback van de studenten blijkt dat het evenement als geslaagd kan worden bestempeld. Enkele reacties van de deelnemers: “Een mooie gelegenheid om kennis te maken met het adviesvak en meer te weten te komen over Magnitude Consulting”, “Enthousiaste, hechte club consultants”, “Professionele én ontspannen indruk” en “Prettige, open en persoonlijke sfeer”.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Magnitude Consulting? Bekijk de vacature pagina in het bedrijfsprofiel.