Has Bakker organisatieadviseur bij Twynstra Gudde

16 december 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Has Bakker is per 1 december gestart als Adviseur Overheid en Organisatie bij Twynstra Gudde. Bakker werkte hiervoor drie jaar voor Adviestalent, de speciale Twynstra Gudde-afdeling voor de ontwikkeling van junior adviseurs. Hij gaat zich bij Twynstra Gudde richten op het adviseren van lokale, regionale en landelijke overheidsorganisaties bij organisatievraagstukken.

Has Bakker behaalde in 2010 zijn Master in Arts Conflict Studies & Human Rights aan de Universiteit Utrecht. Daarvoor studeerde hij International Relations & International Organization aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens zijn studie liep Bakker stage bij AIESEC in Equador en het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken in de VS. Na zijn studie startte hij als beleidsadviseur Public Affairs bij Nederland ICT, en in het najaar van 2012 startte hij een traineeship traject tot organisatieadviseur bij Adviestalent, een dochteronderneming van Amersfoorts adviesbureau Twynstra Gudde die zich richt op de ontwikkeling van young professionals.

Has Bakker Twynstra Gudde

In drie jaar tijd werd Bakker opgeleid tot volwaardig adviseur in het traineeship van Adviestalent, dat bestaat uit een combinatie van learning on the job, onderwijs voor professionals en persoonlijke ontwikkeling. Bakker is daarnaast ook actief voor de Utrechtse tak van politieke partij D66. Nu zijn traineeship bij Adviestalent erop zit, is Bakker per 1 december gestart als organisatieadviseur bij Twynstra Gudde. Het organisatieadviesbureau uit Amersfoort is een van de grootste van ons land, en werd eerder dit jaar tot beste organisatieadviesbureau van Nederland gekozen in de ‘Incompany 2015’-ranking. Bij Twynstra Gudde gaat Bakker zich richten op het adviseren van lokale, regionale en landelijke overheidsorganisaties bij organisatievraagstukken.

Onlangs keerde ook Dennis Christmas terug bij Twynstra Gudde. Hij geeft bij Twynstra inmiddels leiding aan de adviesgroep Zorg Huisvesting, Vastgoed en Organisatie.