Dennis Christmas leidt Zorg Vastgoed tak van Twynstra

20 oktober 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Voor de tweede keer in zijn carrière is Dennis Christmas in dienst getreden bij Twynstra Gudde. Per 1 oktober geeft hij de leiding aan de adviesgroep Zorg Huisvesting, Vastgoed en Organisatie van het adviesbureau.

Dennis Christmas specialiseert zich in de ontwikkeling van vastgoed in de zorgsector, van het eerste idee tot en met de aanbesteding van het werk. Daarnaast heeft hij ruime ervaring met het ontwikkelen van nieuwe realisatiestrategieën voor de zorgsector. Zijn studie volgde hij aan zowel de TU Eindhoven als aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Na bijna tien jaar als vastgoedadviseur werkzaam te zijn geweest voor de Vrije Universiteit Amsterdam trad hij begin 2009 als partner in dienst bij Twynstra Gudde. Bij het bureau richtte hij zich op huisvestingsvragen en vastgoed in de zorgsector. De afgelopen vijf jaar werkte hij als bestuurder en projectdirecteur voor het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie*. “Het is gelukt om tegen de stroom in een wezenlijke bijdrage te leveren aan de zorg voor kinderen met kanker. Ik ben er trots op dat ik een bijdrage heb mogen leveren aan het oprichten van dit nationale kinderkankerziekenhuis. Door voortdurende focus op de patiënten en de bijzondere kwaliteiten van mensen die in de zorg werken, lukte het om ‘from scratch’ een nieuwe zorgonderneming van de grond te krijgen”, aldus Christmas over de periode.

Ellen Peper, Dennis Christmas

Begin deze maand keerde hij terug naar het adviesvak, en is hij wederom aan de slag gegaan bij Twynstra Gudde, waar hij de leiding over de adviesgroep Zorg Huisvesting, Vastgoed en Organisatie op zich heeft genomen. Ellen Peper, directievoorzitter van Twynstra Gudde, is verheugd met de terugkeer van Christmas naar zijn oude nest. “Door zijn kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering in de zorg, vastgoed en complexe projecten en programma’s is hij een waardevolle aanvulling voor het adviesbureau. Hij verbindt als geen ander zorginhoudelijke en bedrijfsmatige kennis.”

* Gerelateerd nieuws: Twynstra & Adviestalent helpen Prinses Maxima Centrum.