5 nieuwe medewerkers voor IG&H Consulting & Interim

24 november 2015 Consultancy.nl

Adviesbureau IG&H Consulting & Interim heeft de gelederen recent versterkt met vijf nieuwe medewerkers. Het gaat hierbij om Bart Hesselmans (Director Omnichannel), Rinze Laan (Managing Consultant), Monique van de Perre (Marketingcommunicatie Coördinator), Remon Balster (Junior Consultant) en Nicole Bakker (Junior Consultant).

Met circa 120 adviseurs behoort IG&H Consulting & Interim tot een van de grotere consultancybureaus van ons land. Het adviesbedrijf uit Utrecht richt zich op opdrachtgevers in met name drie sectoren: Financial Services, Health en Retail en Trade & Logistics.

Om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar zijn diensten heeft het Utrechtse advieskantoor de afgelopen periode het team versterkt met vijf nieuwe medewerkers. Bart Hesselmans is als Director Omnichannel in dienst getreden, waarbij hij zich voornamelijk gaat bezighouden met het adviseren en ondersteunen bij vraagstukken over omnichannel, digitale transformatie en customer experience. Voor zijn aantreden bij IG&H Consulting & Interim heeft hij diverse commerciële functies bekleed bij onder andere AkzoNobel Coatings, Hiscox, Favela Fabric en Ordina Consulting. Zijn laatste functie was die van Senior Principal Consultant Digital Engagement & Customer Experience bij Clockwork Consulting.

IG&H Kantoor

Rinze Laan gaat als Managing Consultant binnen de afdeling Health aan de slag. Laan heeft ervaring binnen de gezondheidssector opgedaan bij Bergman Clinics, waar hij de functie van Project manager finance en business development vervulde. Als consultant heeft hij zijn sporen verdiend bij Booz & Company (tegenwoordig Strategy&) en JBR. Tussen de twee consultancy-werkgevers werkte Laan zo’n twee jaar bij Ahold, waar hij controller was.

Aan de onderkant van de piramide is het team van IG&H versterkt met Nicole Bakker en Remon Balster. Laatstgenoemde versterkt het Operations team van de afdeling Financial Services. Balster is cum laude afgestudeerd als MSc Finance aan de Universiteit van Tilburg. Naast zijn masterstudie heeft hij een BSc Technische Bedrijfskunde afgerond in Twente, een International Summer School-programma gevolgd aan de Chinese University of Hong Kong, en zijn CV verrijkt met een Private Banking stage bij Van Lanschot Bankiers en een Equity Research stage bij Rabobank.

Bakker versterkt het Marketing, Distributie & Advies team van de Financial Services praktijk. Bakker is cum laude afgestudeerd als MSc in Marketing Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Daarvoor heeft ze een Bachelor of Science in Business Administration afgerond, eveneens aan de Erasmus Universiteit. Naast haar studie heeft Bakker, die haar dienstverband heeft binnengesleept tijdens het onlangs gehouden ‘Contract in a Day’ evenement van IG&H*, als consultant gewerkt voor IBS. Specifieke marketingkennis deed zij op bij Henkel Nederland en Essentium.

Bart Hesselmans, Monique van de Perre, Rinze Laan, Klaartje van Gasteren, Remon Balster, Nicole Bakker

Balster en Bakker starten bij het bureau als junior consultant in het Consultants Development Program (CDP). In twee jaar tijd krijgen ze te maken met alle facetten van het consultancy vak tot aan het eigen maken van de voor IG&H typerende ‘Make strategy work!’ aanpak. “Het CDP zorgt ervoor dat de junior ervaring opdoet in alle disciplines, van strategie tot operations en van ICT tot verandermanagement. Na twee jaar kiest de junior een sector om zich verder in te ontwikkelen”, licht Klaartje van Gasteren, Director HR bij IG&H, toe.

Tot slot Monique van de Perre, die zich als Marketing & Communicatie Coördinator gaat bezighouden met het aansturen van de afdeling Marketing en het aanscherpen van het communicatiebeleid. Voor haar aantreden bij IG&H was zij werkzaam bij StoryMail. Daarvoor was zij ruim acht jaar werkzaam bij PostNL’s dochteronderneming SPOTTA als communicatiemanager en heeft zij gewerkt bij educatieve uitgeverij Noordhoff als marketeer voor het Hoger Onderwijs.

Jean Paul Hokke, Heleen Troost, Pieter Ysbrandy en Daan Eickmans

Eerder dit jaar verbonden onder meer ook Jean Paul Hokke (Partner), Heleen Troost (Junior Consultant), Pieter Ysbrandy (Interim) en Daan Eickmans (Senior Consultant) zich aan IG&H Consulting en Interim.

* IG&H organiseerde in september dit jaar voor het eerst ‘Contract in a Day’, een versnelde sollicitatieprocedure waarmee het gehele sollicitatieproces binnen één dag wordt afgerond.

Nieuws

Meer nieuws over