8 accountancy en adviesnetwerken winnen IAB award

27 oktober 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Baker Tilly, BDO, Crowe Horwath, Deloitte, DFK, Grant Thornton, KPMG en SKP Business Consulting zijn door het International Accounting Bulletin erkend als de best presterende spelers in de accountancysector. Zij ontvingen alle acht een of meerdere IAB Awards tijdens de wereldwijde prijsuitreiking eerder deze maand.

De International Accounting Bulletin (IAB) Awards is een jaarlijkse sector-brede prijsuitreiking die best practices beloond in de wereldwijde accountancysector. In 2015 zijn de Awards voor de vierde keer uitgereikt, en het evenement is gegroeid in zowel reputatie, het aantal nominaties als de hoeveelheid deelnemers en bezoekers. De IAB Awards worden uitgereikt in dertien verschillende categorieën, waaronder accountancynetwerk van het jaar, vereniging van het jaar, audit-innovatie van het jaar, adviesbureau van het jaar, IT vendor, de lifetime achievement award, en de jonge accountant van het jaar.

International Accounting Bulleting Awards

Tijdens het IAB accountancy forum op 1 oktober 2015 in het Kensington Close Hotel in Londen zijn de winnaars van dit jaar bekendgemaakt. Het evenement werd bijgewoond door meer dan 100 leiders uit de audit, accounting en financial advisory sector. Tussen de winnaars bevinden zich ook acht zakelijke dienstverleners die actief zijn in de adviesbranche. Een overzicht:

Baker Tilly
- ‘Lifetime Achievement award 2015’: CEO & President Geoff Barnes

BDO
- ‘Network of the Year’ 

Crowe Horwath
- ‘Advisory Firm of the Year: Global’

Deloitte
- ‘Audit Innovation of the Year’ 

8 consulting firms win IAB 2015 award

DFK
- ‘Association of the Year’ 

Grant Thornton
- ‘Employer of the Year’
- ‘International Accounting Bulletin Personality of the Year 2015’: CEO Sasha Romanovitch

KPMG
- ‘Sustainable Firm of the Year’
- ‘Social Networking Champion of the Year: Global’

SKP Business Consulting
- ‘Social Networking Champion of the Year: Single Firm’