Novius lanceert Business Consultancy traineeprogramma

27 oktober 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd

Novius lanceert binnenkort het Novius Consultancy Traineeship, een nieuw traineeprogramma op het gebied van business consultancy. Begin november gaat de adviesgroep op zoek naar twee veelbelovende talenten die het ontwikkeltraject naar organisatieadviseur zullen gaan volgen.

Novius behoort met een team van circa 50 adviseurs tot de grotere organisatieadviesbureaus van Nederland. Het bureau uit Langbroek specialiseert zich in vraagstukken op het snijvlak van business en ICT. Een van de centrale thema’s bij het bureau is Business & Informatie Planning (B&IP), een term die Novius zelf in het leven heeft geroepen en waarin het bureau een leidende positie heeft verworven. B&IP is inmiddels een bekend raamwerk-model geworden in management- en procesland.

Novius Consultancy Traineeship

Omdat Novius er ook veel waarde aan hecht om zijn ervaring en kunde op het gebied van complexe businesstransformaties door te geven aan jonge talenten, start het adviesbureau binnenkort het Novius Consultancy Traineeship. Via verschillende wervingskanalen gaat Novius vanaf begin november op zoek naar veelbelovende talenten die het in zich hebben om een succesvol Business Consultant te worden. “Wij hechten veel waarde aan persoonlijke vakontwikkeling, vaardigheidstrainingen, kennisopleidingen en persoonlijke begeleiding in combinatie met opdrachtuitvoering. Leren, het geleerde toepassen, gecoacht worden en praktijkervaring opdoen”, stelt Novius over zijn nieuwe traineeprogramma.

De twee meest veelbelovende talenten zullen bij Novius een ontwikkelingstraject gaan volgen waarmee zij volgens het adviesbureau ‘kunnen uitgroeien tot een krachtige adviseur’, die uitdagende opdrachten kan uitvoeren voor de opdrachtgevers van Novius, onder meer bestaande uit grote spelers als: DELA, AEGON, Gemeente Utrecht, Transavia en Schiphol Group.

Geïnteresseerde talenten kunnen ook de website van Novius in de gaten houden. Hierop verschijnt binnenkort meer informatie over het Novius Consultancy Traineeship.