4 bureaus leveren bijdrage aan Strategie Zorg Summit

08 oktober 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vandaag en morgen 9 oktober komen circa 65 geselecteerde zorgbestuurders bij elkaar voor de Strategie Summit Zorg 2015 op het Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort. De Summit staat in het teken van visievorming en ‘de wendbare zorg’. SeederDeBoer, Raet, Assist en IT-adviesbureau PQR hebben zich aan het evenement verbonden als (gespreks)partners.

De zorgsector is onderhevig aan grote veranderingen. Sinds de decentralisatie moet iedereen wennen aan de nieuwe werkelijkheid en dat maakt de uitdagingen van bestuurders in de zorg des te groter. Uitspraken als ‘terug naar de bedoeling’ en ‘op zoek naar toegevoegde waarde’ worden veel gehoord, aldus vakbeursorganisator Strategie Summits. Hoe moeten bestuurders anno 2015 omgaan met visievorming, zodat deze goed aansluit op de veranderde werkelijkheid?

Strategie Summit Zorg

Om zorgbestuurders te helpen bij deze vraagstukken wordt vandaag en morgen 9 oktober een 24-uurs bijeenkomst georganiseerd op Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort – de Strategie Summit Zorg 2015 – met als thema ‘De wendbare zorg’. De deelnemers – allen op uitnodiging – zijn circa 65 topbestuurders uit de care en cure: (academische) ziekenhuizen, zorggroepen, VVT, zorgverzekeraars, GGZ, jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Tijdens de Strategie Summit Zorg staat kennis delen, kennis vergaren, inspiratie en netwerken centraal. De Strategie Summits kennen een specifieke formule van plenaire bijdragen, plenaire discussiemomenten, ronde tafeldiscussies, 1-op-1 gesprekken en tal van informele netwerkmomenten. De deelnemers en aanwezige topsprekers delen niet alleen hun kennis en visie over de meest actuele onderwerpen, maar gaan tevens de discussie aan.

Vanuit de adviesbranche hebben zich verschillende (gespreks)partners aan het evenement verbonden. Onder andere Jeroen Buma en Marian Uriot-Kremers, Managing Consultants bij SeederDeBoer leveren een inhoudelijke bijdrage in de verschillende gesprekken. Ook verzorgt SeederDeBoer samen met een van zijn klanten een sessie met het thema STUURBOARD! “In control bij onvoorspelbaar weer”. De sessie staat in het teken van ‘in control’ zijn en blijven, en hoe bestuurders kunnen inspelen op het onverwachte. Volgens SeederDeBoer is “het veranderende zorglandschap één van de redenen om nu een duidelijke profielkeuze te maken.” 

Strategie summit partners - SeederDeBoer, Raet, PQR, Assist

SeederDeBoer is niet het enige adviesbureau dat een bijdrage levert aan de bijeenkomst. Onder de (gesprek)partners voor de Strategie Summit Zorg 2015 bevinden zich vertegenwoordigers van HR- en salarisspecialist Raet, IT-dienstverlener PQR en organisatieadviesbureau Assist, dat zich richt op organisatievraagstukken in de zorgsector.