4 bureaus verbinden zich als partner aan Anaplan Hub

28 september 2015 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Deloitte, Accenture, Finext en EyeOn hebben zich als partners verbonden aan de Nederlandse editie van Anaplan Hub op 29 september. Het evenement wordt georganiseerd door Anaplan, een leverancier van cloud-gebaseerde enterpriseplanning oplossingen, en is bedoeld voor gebruikers van de software.

Anaplan is een wereldwijde leverancier van cloudgebaseerde planningsplatformen. Het bedrijf maakt de afgelopen tijd een snelle groei door. Mede door een toename van 160% in het aantal Anaplan-gebruikers wist het bedrijf in 2014 een omzetstijging van 134% te realiseren. “Digitale verstoring heeft ervoor gezorgd dat bedrijven hun activiteiten tegenwoordig realtime moeten plannen en optimaliseren om concurrerend te blijven”, zegt Frederic Laluyaux, CEO van Anaplan. “Grote en snelgroeiende bedrijven kiezen voor Anaplan omdat onze enterprise-architectuur een bedrijfsbrede planning mogelijk maakt.”

Anaplan Hub15 Amsterdam

Anaplan Hub 2015 Amsterdam
Voor zijn gebruikers en partners organiseert Anaplan jaarlijks de Anaplan Hubs, conferenties over Anaplan op verschillende plekken in de wereld. Voor deze editie zijn er zeven wereldsteden gastheer voor een Anaplan Hub: Stockholm, Londen, Parijs, Moskou, San Francisco, Singapore, en ook Amsterdam. Op 29 september vindt de Anaplan Hub 2015 plaats in onze hoofdstad.

In het Tobacco Theater komen ‘Anaplanners’ samen om van elkaar te leren, opleidingssessies en deepdive trainingen voor experts bij te wonen. Ook zijn er tal van interactieve netwerkmogelijkheden voor de aanwezige professionals. Het programma wordt verder gevuld met meerdere sprekers: de opening wordt verzorgd door Anaplan Managing Director Benelux Marco van Oosterhout en de eerste keynote spreker is Anaplan CEO Frederic Laluyaux. Ook gaan de managers van Anaplan in gesprek met verschillende klanten die van Anaplan gebruik maken, waaronder Tata Steel, Stage Entertainment en StepStone.

Ook 28 september staat in het teken van de Anaplan Hub – dan is er een speciale Hub voor de Partners van het evenement. Zij kunnen onder andere kennismaken met de nieuwste apps van het platform, best practices met elkaar delen en krijgen marketingtips. Ook is er een Anaplan Advanced Training voor de partners zodat zij nog beter met de cloud-oplossing leren werken.

Anaplan Hub15 Amsterdam Sponsors

Adviesbureaus
Voor Anaplan Hub 2015 hebben vier consultancybureaus zich als partner verbonden. Net als vorig jaar is Big Four kantoor Deloitte Platinum Sponsor van het evenement. Ook financieel adviesbureau Finext is opnieuw van de partij, en onder de sprekers bevinden zich ook twee klanten van Finext: Stage Entertainment en Rotterdam World Gateway – beide zijn door Finext begeleid bij het leren werken met Anaplan. Verder zijn consultancybureau Accenture en EyeOn, een gespecialiseerd adviesbureau op het gebied van planning en voorspelling, partners van Anaplan Hub 2015. EyeOn Solutions partner Jan Veerman is een van de sprekers op het programma. Hij zal zijn ervaringen delen met S&OP trends in relatie tot de flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van de Anaplan oplossing.