Allard Vegter benoemd tot Partner bij Bain & Company

16 september 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Allard Vegter is benoemd tot partner bij Bain & Company in Amsterdam. Allard is specialist op het gebied van groeistrategie, complexiteitsreductie en supply chain strategie en heeft zo’n vijftien jaar ervaring binnen de consultancybranche, waarvan acht jaar bij Bain & Company.

In 1999 behaalde Allard Vegter zijn Master in Civiele Techniek aan de Technische Universiteit Delft. Na zeven jaar gewerkt te hebben als adviseur bij Monitor Group* maakte Allard in 2007 de overstap naar Bain & Company, waar hij als Consultant werd aangesteld, en doorgroeide naar de rol van Principal. De afgelopen jaren werkte Allard vooral voor organisaties binnen de telecom, technologie en consumentengoederen sector, waarbij hij klanten in Europa, de VS, Afrika en India adviseerde. 

Allard Vegter - Bain & Company

Per juli 2015 is Allard aangesteld als Partner binnen het Amsterdamse kantoor van Bain & Company, dat in 2000 werd geopend en anno 2015 ruim 100 adviseurs telt. Wereldwijd heeft Bain & Company circa 6.000 professionals, werkzaam vanuit 51 kantoren in 33 landen. Het advieskantoor levert management advies op het snijvlak van strategie, overnames, bedrijfsvoering, organisatie en technologie en geniet wereldwijd een uitstekende reputatie. Zo werd Bain bijvoorbeeld afgelopen jaar gekozen tot het op twee na meest prestigieuze consultancybureau in Europa, en werd het door consultants in thuismarkt Noord-Amerika verkozen als het #2 beste bureau om voor te werken.

Allard richt zich in zijn nieuwe rol als Partner bij het Amsterdamse kantoor van Bain voornamelijk op dienstverlening op het gebied van groeistrategie, complexiteitsreductie en supply chain strategie.

In 2014 breidde Bain zijn partnerteam in Nederland uit met Fleur van Beem en Jeroen Hegge, en eerder dit jaar werd Bianca Bax aangesteld als vennoot.

* Monitor werd eind 2012 overgenomen door Deloitte Consulting.