Bianca Bax benoemd tot partner bij Bain & Company

10 januari 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bain & Company heeft Bianca Bax benoemd tot partner van het Amsterdamse kantoor. Bax werkt al meer dan 15 jaar voor het consultancybureau voor klanten in met name de industriële en financiële sector.

Na het afronden van haar Master in Chemical Engineering in 1999* besloot Bianca Bax om haar loopbaan te starten in de consultancybranche, en trad in dienst bij Bain & Company. Bax behoort daarmee tot een van de langstzittende Bainies – zoals Bain adviseurs intern bekend staan – van het Amsterdamse kantoor, dat kort voor haar indiensttreding werd geopend. In de afgelopen 15 jaar was Bax betrokken bij tientallen strategische opdrachten bij klanten, in met name de industriële en financiële sector. Zij specialiseert zich in onder meer strategieontwikkeling, organisatieontwerp en bedrijfsoptimalisatie.

Bianca Bax - Bain & Company

Per 1 januari 2015 is Bax aangesteld als partner. In haar nieuwe rol wordt ze verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de consultancyactiviteiten van Bain & Company, daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor het personeelsbeleid in Nederland.

Wereldwijd heeft Bain & Company meer dan 50 kantoren in 33 landen.

* Bax behaalde in 2004 ook Master in Business Administration aan Colombia University in New York.