Fleur van Beem en Jeroen Hegge partner bij Bain

31 januari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bain & Company heeft twee nieuwe partner benoemingen bekendgemaakt: Fleur van Beem en Jeroen Hegge. Beide adviseurs waren reeds werkzaam voor het internationale consultancybureau.

Fleur van Beem is sinds 2004 in dienst van Bain & Company. Zij werkt met name in de telecom- en mediasector en heeft ruime ervaring in post merger integratie, bedrijfsstrategie en commerciële & go-to-market strategie. Ook heeft zij specifieke expertise op het gebied van digitale media en video content. Van Beem behaalde een master in Economie aan de Universiteit van Amsterdam.

Fleur van Beem en Jeroen Hegge

Jeroen Hegge werkt al sinds eind 2002 voor het strategie adviesbureau. De consultant brengt voornamelijk zijn advies uit in de consumentengoederen en private equity-sector. Zijn functionele expertise ligt op het vlak van bedrijfs- en merkgroei-strategie, commerciële effectiviteit, supply chain & procurement en commerciële due diligence/M&A. Hegge behaalde een doctoraal aan de Technische Universiteit Delft in Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek.