Wendy Buis versterkt trainingsbureau UNC Plus Delta

09 september 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Onlangs heeft Wendy Buis het team van UNC Plus Delta, een trainings- en consultancybureau uit Amstelveen, versterkt. Buis is afkomstig uit de financiële dienstverlening en werkte onder meer ruim zeven jaar voor SNS REAAL. Buis gaat bij UNC Plus Delta aan de slag als Opleidingsadviseur.

Wendy Buis is een professional met ruime ervaring binnen de financiële dienstverlening. Na een afgeronde opleiding gericht op de banken- en verzekeringssector, startte Buis haar loopbaan bij verzekeringsmaatschappij Proteq als Service en Verkoop Medewerker, een rol die ze zo’n vier jaar vervulde. Na een korte periode bij Herenvest Groep als Commercieel ondersteuner MKB, maakte Buis vervolgens de overstap naar SNS REAAL, waar ze ruim zeven jaar werkzaam was in de rol van Desk Accountmanager. Gedurende haar carrière heeft Buis naast haar werkzaamheden diverse opleidingen gevolgd, waarvan meerdere bij NIBE SVV. Hier behaalde ze onder meer diploma’s voor de trajecten DSI Financieel Adviseur en WFT Beleggen. Bovendien is Buis in het bezit van een Yellow Belt in verbetermethode Lean Six Sigma.

Wendy Buis - UNC Plus Delta

Recentelijk besloot Wendy Buis een nieuwe uitdaging aan te gaan en sloot zich als nieuwe Opleidingsadviseur aan bij implementatie- en adviesbureau UNC Plus Delta. Het bureau uit Amstelveen is in 2012 ontstaan uit een fusie tussen UNC Lean Six Sigma en Plus Delta, en staat onder leiding van Wilbert Hoevenaars en Jeroen van Schreven. UNC Plus Delta levert zijn opdrachtgevers een verzameling van trainingen en advies- en implementatiediensten, waarbij het zich vooral specialiseert op Lean en Six Sigma verandertrajecten en procesoptimalisaties. Sectoren waar UNC Plus Delta zich op richt zijn: Onderwijs, Industrie, Diensten, Financiën, Bouw & Infra, Logistiek, Overheid en Zorg. 

Als trainer en Lean Six Sigma specialist geniet het bureau een goede reputatie in de markt. UNC Plus Delta werd twee jaar op rij genomineerd voor de FD Gazellen award in 2013 en 2014 en vorig jaar maakte het bureau kans op een van de ‘High Growth Awards’ van Port4Growth. Met de toevoeging van Wendy Buis als Opleidingsadviseur is het team van UNC Plus Delta uitgegroeid naar bijna 50 professionals.