Carol Lemmens verruilt Twynstra Gudde voor Arup

10 juli 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Carol Lemmens verruilt eind deze maand Twynstra Gudde voor technische dienstverlener Arup. Lemmens werkte maar liefst veertien jaar voor het adviesbureau, waaronder zeven jaar als directielid.

Na een aantal jaar gewerkt te hebben voor de Nederlandse Spoorwegen en TBI, maakte Carol Lemmens in 2001 de overstap naar Twynstra Gudde. Bij het bureau was hij zeven jaar managing partner en maakte vervolgens tussen 2007 en 2014 deel uit van de directie. Ook was hij namens het consultancybureau bestuurslid van Cordence Worldwide, een strategische alliantie tussen internationale adviesbureaus. Na het verlopen van zijn tweede termijn als algemeen directeur van Twynstra Gudde is Lemmens medio 2014 reglementair teruggetreden om zich weer te richten op zijn taken als senior partner. Lemmens specialiseert zich in onder meer strategie ontwikkeling, innovatie, project- en programmamanagement en organisatiecontinuïteit vraagstukken, met een focus op de sectoren huisvesting, vastgoed en woningcorporaties.

Carol Lemmens - Ellen Peper - Joost Voerman

Per 31 juli neemt Lemmens na veertien jaar afscheid van Twynstra Gudde, en treedt hij in dienst bij Arup als director en lid van het Global Management Consulting Leadership Team. Het Britse Arup is met ruim 11,500 medewerkers verspreid over meer dan 80 kantoren in 30+ landen een van de grootste technische adviesbureaus ter wereld. Bij Arup werken onder meer ontwerpers, planners, ingenieurs, management consultants en technische specialisten.

Ellen Peper, directievoorzitter Twynstra Gudde: “Carol Lemmens heeft veertien jaar lang op vele terreinen een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Twynstra Gudde. Mede door zijn bijdrage zijn wij erin geslaagd de afgelopen jaren te vernieuwen en behoren wij nog steeds tot de grootste management adviesbureaus van Nederland.”

Afgelopen maand maakte Twynstra Gudde bekend dat het Joost Voerman heeft benoemd tot bestuurslid. Voerman is sinds 2005 werkzaam voor het organisatieadviesbureau uit Amersfoort en is formeel per 1 juni aan de slag gegaan.