Natasja Hogendoorn Marketing Manager bij Vintura

26 juni 2015 Consultancy.nl

Natasja Hogendoorn is begin deze maand gestart als marketing communicatie manager bij Vintura. Ze maakt de overstap van Independer, waar ze jarenlang werkzaam was als marketing manager.

In 1996 behaalde Natasja Hogendoorn haar Master Bedrijfseconomie aan de Universiteit Maastricht. De eerste jaren van haar loopbaan werkte ze onder meer voor een researchbureau en Reed Business Information, waar ze in haar laatste rol resultaatverantwoordelijk was voor diverse markten (HR, onderwijs, kinderopvang), labels en congressen. In 2007 ging Hogendoorn aan de slag bij Independer. Daar werkte ze eerst als marketing manager en de afgelopen twee jaar opereerde ze als manager 1-op-1 marketing.

Natasja Hogendoorn - Vintura

Hogendoorn heeft als taak om Vintura, een management consultancybureau met een focus op de sectoren Gezondheidszorg en Life Sciences, verder op de kaart te zetten. Het vergroten van de naamsbekendheid en autoriteit van Vintura zijn daarbij haar belangrijkste doelstellingen. “Vintura is een mooi bedrijf met veel passie voor de klant en de gezondheidszorg. Ik zet me graag in om het verhaal van Vintura beter uit te dragen.”, aldus Natasja.

Vintura, dat dit jaar zijn 15-jarig jubileum viert, heeft een team van ruim twintig ervaren consultants in dienst en opereert vanuit Baarn. Afgelopen jaar kreeg het bureau het predicaat ‘Financieel Gezond’ van kredietbeoordelaar Graydon en behoorde Vintura tot een van de snelst groeiende bedrijven van ons land.

Nieuws

Meer nieuws over