Vintura ontvangt Graydon Financieel Gezond award

03 oktober 2014 Consultancy.nl

Adviesbureau Vintura heeft de ‘Financieel Gezond award’ ontvangen van Graydon. Hiermee behoort het consultancybureau uit Baarn volgens de kredietbeoordelaar tot een van de financieel gezondste bedrijven in de Nederlandse adviesbranche.

Jaarlijks reikt Graydon de Financieel Gezond award uit aan Nederlandse bedrijven die aan de strenge criteria voor financiële gezondheid voldoen. Om voor de award in aanmerking te komen dient een bedrijf een positief kredietadvies te krijgen waarbij sprake dient te zijn van een minimale kans op wanbetaling. Het ‘financieel kwaliteitskeurmerk’ is gebaseerd op een audit op een mix van financiële factoren, waaronder omzetcijfers, jaarcijfers, betaalgedrag en de algemene bedrijfssituatie.

Vintura ontvangt Financieel Gezond Award 2014

Na het doorlichten van Vintura’s financiële huishouding heeft Graydon besloten om de award toe te kennen aan het adviesbedrijf. Gerard Klop, oprichter en Managing Partner van Vintura, toont zich trots op het resultaat: “Slechts 3% van alle Nederlandse bedrijven heeft de financiën dusdanig op orde dat ze zich ‘financieel gezond’ kan noemen. We zijn trots op het feit dat we behoren tot deze top van financieel gezonde bedrijven.”

Volgens Klop geeft de award een belangrijk signaal af aan met name zakenpartners van het adviesbureau. “De ‘financieel gezond’ status is belangrijk, omdat we daarmee kunnen onderstrepen dat we een betrouwbare partij zijn om zaken mee te doen. De award laat zien dat we aan onze betaalverplichtingen kunnen voldoen en daarmee een verantwoord zakenpartner zijn. In de huidige economie is dat toch prettig om te weten.”

Nieuws

Meer nieuws over