Manpower reikt Tapfin Award uit aan ConQuaestor

26 mei 2015 Consultancy.nl

ManpowerGroup Solutions heeft de Tapfin award uitgereikt aan financieel consultancybureau ConQuaestor. De award, die dit jaar in het leven is geroepen, werd afgelopen week uitgereikt tijdens de jaarlijkse leveranciersmeeting voor alle Managed Service Provider-preferred suppliers van Tapfin.

Tapfin, onderdeel van ManpowerGroup Solutions voert al zo’n 15 jaar Managed Service Provider (MSP) programma’s uit voor zowel internationale als lokale opdrachtgevers. Met de dienstverlening van Manpower/Tapfin kunnen organisaties de inhuur van flexibel personeel op alle niveaus – consultants, interim professionals, uitzendkrachten en ZZP-ers – laten managen door één onafhankelijke partij. Voor organisaties levert dit een aantal voordelen op, waaronder transparantie in de inhuur van flexibel personeel, compliance, kostenbesparing op fees en verminderde complexiteit (één contract, één factuur, één aanspreekpunt). Tapfin is wereldwijd een van de grootste MSP’s in de markt en werkt voor zowel corporates als middelgrote organisaties.

ConQuaestor wint Tapfin award

In de rol van Managed Service Provider werkt Tapfin met honderden externe bureaus en flexleveranciers. Om best-presterende suppliers in het zonnetje te zetten heeft Tapfin besloten om een speciale award in het leven te roepen: de zogeheten ‘Best Supplier Tapfin Award’. Na een uitgebreide beoordeling van de prestaties van de bureaus binnen het netwerk is de keuze uiteindelijk gevallen op ConQuaestor, een financieel consultancybureau uit Utrecht en sinds medio 2013 onderdeel van accountants- en advieskantoor Grant Thornton. 

Tapfin is de MSP voor ConQuaestor klanten Alliander en Delta Lloyd en daarnaast werken zij in deze constructie voor onder andere Vodafone, DSM, RBS, Schlumberger, Honeywell en sinds kort ook AKZO Nobel. ConQuaestor adviseurs Justin Klewer, Jenneke Silvis en Justin van Wolven kregen afgelopen donderdag tijdens een speciale bijeenkomst voor MSP-preferred suppliers de award met champagne en bloemen in ontvangst uit handen van Jeroen van Hooff (Directeur ManpowerGroup Solutions Nederland) en Fleur Klijnsmit (Director MSP ManpowerGroup Solutions)

 "De keuze is unaniem op ConQuaestor gevallen vanwege hun goede scores op de aspecten partnership, kwaliteit en compliance", aldus Jeroen van Hooff. Zo toont ConQuaestor volgens de jury “initiatief in de verkenning” en streeft zij “naar het beste voor de eindklant”, waarbij er een “echte kwaliteitsslag” wordt geleverd. Tenslotte biedt het adviesbureau een goede prijs-kwaliteitverhouding. 

In een reactie op de award laat ConQuaestor weten “trots te zijn op de erkenning”, en voegt toe: “Het winnen van deze award sluit perfect aan bij de persoonlijke betrokkenheid en flexibele en resultaatgedreven mentaliteit van het nieuwe Grant Thornton.”

Nieuws

Meer nieuws over