Nienke Sassen gestart als junior adviseur bij Republiq

02 april 2015 Consultancy.nl

Vastgoedspecialist Republiq heeft het team begin dit jaar uitgebreid met Nienke Sassen. Voorheen werkte Sassen voor diverse ontwerpbureaus en deed ze ervaring op het vlak van zorgarchitectuur en kantoor- en meubilair design. Als junior adviseur gaat Sassen zich bij Republiq in brede zin richten op exploitatievraagstukken bij gemeenten en andere overheidsinstanties.

Republiq
Republiq is een adviesbureau gespecialiseerd in vastgoedvraagstukken in het publieke domein. Het nog relatief jonge bureau werd opgericht in juni 2014 door Peter Korst, Ruben Hümmels en Marten Middendorp*. Alle drie werkten jarenlang bij Brink Groep, een vastgoedadviesbureau uit Leidschendam. Door hun specialisatie in het (semi)publieke domein en de motivatie om samen op eigen benen te staan besloten zij om de krachten te bundelen. Republiq telt inmiddels 6 medewerkers en is gevestigd in hartje Den Bosch.

Kantoor Republiq

Nienke Sassen 
In lijn met de ambitieuze groeiplannen – Republiq heeft volgens eigen zeggen een “stevige ambitie” – heeft het bureau begin dit jaar het team versterkt met een nieuwe adviseur: Nienke Sassen. Na aan de TU Delft te zijn afgestudeerd met zowel een master in Bouwkunde als in Wetenschapscommunicatie, werkte Sassen – zowel in Nederland als in het buitenland – voor enkele ontwerpbureaus (met een focus op huisvesting en werkomgevingen), waaronder Icon Interiors (de Filipijnen) en het Rotterdamse Maccreanor Lavington. Bij deze organisaties deed zij ervaring op het vlak van zorgarchitectuur en innovatief kantoordesign op, door interieur en meubels te ontwerpen.

De zes teamleden van vastgoed- en projectmanagement bureau Republiq

Recent heeft Nienke Sassen zich verbonden aan Republiq, waar ze zich met name zal richten op exploitatievraagstukken bij gemeenten en andere overheidsinstanties. “Met haar creativiteit en onderzoekende karakter helpt ze opdrachtgevers meerwaarde te ontdekken waarmee zij hun diensten beter kunnen aanbieden”, aldus Republiq over haar aanwinst. Naast haar werkzaamheden voor het bureau uit Den Bosch is Sassen betrokken bij de uitbouw van haar eigen bedrijf: REDesign Architects.

* Republiq is onderdeel van ABC Nova, een zakelijk dienstverlener op het gebied van ruimtelijke projecten en processen. 

Nieuws

Meer nieuws over