SeederDeBoer organiseert Young Professionals event

02 april 2015 Consultancy.nl

Op woensdag 22 april organiseert consultancybureau SeederDeBoer voor zijn eigen Young Professionals en die van zijn klanten een inspirerende dag met als werktitel ‘Een Dagje Sprankelen’. Dan ontmoeten jonge talenten elkaar om gezamenlijk na te denken en te sparren over een actueel onderwerp dat leeft bij de klanten van het SeederDeBoer.  

Een Dagje Sprankelen
SeederDeBoer, een consultancybureau uit Hilversum met zo’n 50 adviseurs in dienst, zet binnenkort zijn jonge talenten en die van zijn opdrachtgevers in het zonnetje. Komende maand organiseert het bureau – dat onder meer opdrachten uitvoert bij grotere organisaties in de financiële-, zorg-, publieke- en woning corporatie-markt – een evenement waar de adviseurs van de toekomst centraal staan. Op 22 april komen de Young Professionals samen in het kantoor van SeederDeBoer. Gedurende het evenement – getiteld ‘Een Dagje Sprankelen – zullen de deelnemers gezamenlijk nadenken en sparren over een actueel onderwerp, om tot verfrissende en nieuwe inzichten te komen waar de klanten van SeederDeBoer ècht wat aan hebben.

SeederDeBoer organiseert event voor Young Professionals

Verleg (je) grenzen
's Ochtends gaat de groep aan de slag met diverse boeiende cases omtrent het thema ‘Verleg (je) grenzen’. In de namiddag sluiten de managers van de jonge talenten aan. De verfrissende resultaten van die dag worden aan deze managers en partners van SeederDeBoer gepresenteerd. De dag wordt afgesloten onder het genot van een hapje en drankje, waarbij er nog voldoende gelegenheid is om verder kennis en ervaringen uit te wisselen.

Geïnteresseerden kunnen zich op de website van SeederDeBoer aanmelden.

Nieuws

Meer nieuws over