Quint wederom in lijst van beste outsourcing adviseurs

19 februari 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Quint Wellington Redwood mag zich in 2015 wederom een van ‘s werelds beste outsourcing bureaus noemen. De International Association of Outsourcing Professionals heeft laten weten dat Quint behoort tot een van de 20 genomineerden voor de 'World’s Best Outsourcing Advisors’ lijst.

Jaarlijks stelt de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP*) een ranglijst samen van de beste outsourcing adviseurs (‘World’s Best Outsourcing Advisors’) en de beste outsourcing dienstverleners (‘Global Outsourcing 100’). Voor de editie 2015 zijn bedrijven beoordeeld op drie factoren: omvang en groei, de kwaliteit van de dienstverlening en de mate van innovatie. Alle inzendingen moeten voldoen aan diverse uitdagende criteria en worden vervolgens beoordeeld door een panel van erkende leiders op het gebied van outsourcing. “Het is niet eenvoudig om te worden opgenomen in de lijst World’s Best Outsourcing Advisors”, aldus Michael Corbett, Chairman van IAOP.

Quint Wellington Redwood - Beste outsoursingadviseur
 

Afgelopen jaar werd Quint Wellinton Redwood uitgeroepen tot het beste outsourcing consultancybureau – een primeur, nog nooit eerder werd de prestigieuze titel binnengesleept door een Nederlands bureau. Onder meer Deloitte, Alsbridge en KPMG EquaTerra gingen het adviesbedrijf uit Amstelveen voor. Zie het artikel ‘Top 20 beste outsourcing adviesbureaus ter wereld’ voor de top 20 tussen 2011 en 2014. 

Inmiddels is bekendgemaakt dat Quint ook in 2015 behoort tot de koplopers in outsourcingadvies. “IAOP is verheugd Quint Wellington Redwood erkenning te kunnen geven voor hun excellente prestaties,” zegt Corbett. Alex van den Bergh, Global Sourcing Advisory Lead van Quint, laat weten “bijzonder trots” te zijn op de waardering. “Het onderstreept nog maar eens dat we ons werkelijk onderscheiden door waarde voor onze klanten te creëren en tegelijkertijd vast te houden aan onze karakteristieke kwaliteit: het aandurven onze relaties voortdurend uit te dagen.”

De volledige rangschikking van de top 20 wordt binnenkort door de IAOP bekendgemaakt.

Alex van den Bergh - Quint Wellington Redwood

* IAOP heeft meer dan 120.000 leden en affiliates over de hele wereld.