Quint beste outsourcing consultancybureau ter wereld

02 juni 2014 Consultancy.nl

Quint is door de IAOP verkozen tot het beste outsourcing adviesbureau ter wereld.

Jaarlijks stelt de International Association of Outsourcing Professionals (IAOP) een ranglijst samen van ’s werelds beste outsourcingadviseurs. Adviesbureaus worden beoordeeld op 4 essentiële kenmerken: omvang en groei, klantreferenties, vakkundigheid en managementvaardigheden. Vervolgens zijn alle inzendingen beoordeeld door een panel van erkende leiders op het gebied van outsourcing.

Quint - Beste outsourcingadviseur

Na enkele jaren een top 10 notering te hebben behaald, heeft het van oorsprong Nederlandse consultancybureau Quint Wellington Redwood dit jaar beslag weten te leggen op de eerste plaats. In het oog springen vooral de scores voor klantreferenties – de cijfers die klanten geven voor de dienstverlening -, de aanwezigheid en de rol in de outsourcingmarkt. Daarnaast krijgt het adviesbureau lof voor de kwaliteit van zijn leiderschap en de manier waarop het medewerkers begeleidt.

Arno IJmker, Managing Director van Quint in Nederland, laat weten verheugd te zijn met de bijzondere erkenning. “Quint was al een aantal jaren het enige bureau met een Europees hoofdkantoor met een vaste positie in de internationale top-10 van adviesbureaus. Nu is daar de erkenning als de nummer 1 outsourcingadviseur wereldwijd! Een bijzondere blijk van waardering voor al onze sourcingexperts, zowel in Nederland als in de andere vestigingen van Quint.”

Arna IJmker - Alex van den Bergh

Alex van den Bergh, Sourcing Advisory Lead, voegt toe: “Als gespecialiseerd bureau met sourcing consultancy als een van de kernactiviteiten, helpt Quint zijn klanten met best practices en deskundig, bruikbaar advies, zowel op strategisch als op praktisch niveau. Deze erkenning is voor ons een grote stimulans om voor onze klanten waarde te blijven creëren en onze kenmerkende ‘dare to challenge’-mentaliteit vast te houden.”

Nieuws

Meer nieuws over