R&G Global Consultants

Management consultancy R&G Global Consultants helpt internationaal cliënten betere resultaten te boeken door een verbetering van de operational performance, optimalisering van supply chains en change management.

R&G is in 2004 opgericht door een team van voormalige GE-managers onder leiding van Six Sigma architect Piet van Abeelen. Sindsdien hebben onze consultants in 35 landen al meer dan 400 programma’s en projecten succesvol afgerond bij meer dan 120 bedrijven in uiteenlopende sectoren zoals industrie, groothandel, detailhandel en dienstverlening. Onze klanten waarderen onze data driven aanpak en onze focus op co-creatie en samenwerking. Onze brede ervaring op het gebied van verandermanagement leidt steevast tot een sterke verbetering van operationele processen en resultaten.

Internationaal netwerk
R&G heeft een snelgroeiend internationaal netwerk van kantoren in Amsterdam (HQ), Bangkok, Düsseldorf, Gijón, Guangzhou, Kuala Lumpur, Londen, Mumbai, New York, Parijs en São Paulo. Onze dienstverlening houdt niet op bij grondige analyses en gedegen advies. Liever implementeren we de oplossing samen met en bij de cliënt. Daarbij garanderen we internationale consistentie: ongeacht het land werken we binnen R&G met dezelfde discipline, dezelfde methodologie en dezelfde KPIs. Onze ervaren consultants hebben bovendien een fijne antenne voor culturele verschillen.

GE trainingsmethodologie
R&G heeft een exclusieve licentie om de business process excellence-gerelateerde methodieken en materialen van GE te gebruiken voor consultancy, trainingen en opleidingen. Hieronder valt niet alleen Six Sigma, maar ook de programma’s gericht op verandermanagement. Alle materialen zijn verkrijgbaar in dertien talen, onder andere in het Mandarijn, Japans en Koreaans. 

R&G Global Consultants | Nieuws