Vier nieuwe adviseurs voor R&G Global Consultants in Nederland

09 augustus 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

Internationaal consultancykantoor R&G Global Consultants (R&G) heeft de afgelopen maanden vier nieuwe professionals aan zijn Nederlandse team toegevoegd. Jan-Cees Besemer is aangesteld als partner, terwijl Dawid Kirsten, Laura Diepeveen en Vincent Gerdes zijn gestart als (senior) adviseurs.

Jan-Cees Besemer is een professional met meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van onder meer supply chain, marketing en consultancy. In 2012 startte hij bij R&G als Senior Business Process Consultant en was hij voor grote multinationals betrokken bij Business Process Excellence implementaties. Hij ondersteunde opdrachtgevers bij het verbeteren van hun resultaten, daarbij gebruikmakend van Lean Six Sigma toepassingen. Begin dit jaar is hij binnen R&G benoemd tot Partner voor de Benelux regio. In zijn vroegere loopbaan bekleedde Besemer verschillende senior- en leidinggevende rollen binnen de industriële en consumentengoederen productiesector.

Vincent Gerdes is sinds december vorig jaar als Senior Business Process Consultant actief binnen R&G. In die rol is hij verantwoordelijk voor datagedreven veranderprojecten en werkt hij vooral voor Europese klanten binnen de logistieke en productiesector. Alvorens hij bij R&G aan de slag ging werkte Gerdes ruim vier jaar voor Parker Hannifin, een wereldwijde ontwikkelaar en producent van systemen en componenten op het gebied van aandrijving, besturing en procesbeheersing. Daarvoor was hij zo’n tien jaar bij Owens Corning, een producent van duurzame bouwmaterialen werkzaam. De laatste anderhalf jaar vervulde hij de rol van Global Continuous Improvement & Quality Leader.

Jan-Cees Besemer, Dawid Kirsten, Laura Diepeveen en Vincent Gerdes - R&G Global ConsultantsLaura Diepeveen startte eind 2016 bij R&G in de rol van Business Process Consultant. De afgelopen vijf jaar is Diepeveen werkzaam geweest bij Fokker Technologies, in haar meest recente rol als Production Project Leader binnen de Operations & Manufacturing Engineering department. Ze begon haar loopbaan bij Fokker als Management Trainee, nadat ze een Master in Supply Chain Management had afgerond aan RSM Erasmus Universiteit. Eerder liep Diepeveen ook stage bij Policy Research Corporation, een boutique adviesbureau dat zich richt op complexe strategie-, beleids- en organisatievraagstukken.

Dawid Kirsten
, een ervaren professional op het snijvlak van data-analytics, business intelligence en data structuring, is sinds april bij R&G aangesteld als Process Excellence & Big Data Specialist. De afgelopen acht jaar was Kirsten werkzaam bij FMCG multinational Nestlé, waar hij als Sales Analyst begon, doorgroeide in de rol van Business Analyst en Business Intelligence Lead (in Zuid-Afrika) en de laatste twee jaar actief was als Business Analytics Data Scientist (in Australië). In zijn meest recente rol leidde hij onder meer Big Data acquisitietrajecten en hield hij zich bezig met Business Warehouse (BD) development.

Erik Tieleman, die sinds november de leiding heeft over de operaties van R&G in de Benelux, Duitsland en de UK, zegt in een reactie op de recente benoemingen: “We zijn zeer ambitieus en hebben een sterk team nodig om R&G’s positie als internationale boutique consultancy voor supply chain management en operational excellence te versterken. Ik ben verheugd om hen aan boord te hebben en kijk er naar uit om met hen samen te werken en R&G verder uit te bouwen.”