Panteia | Werken bij

Panteia is een van de grootste onderzoeksbureaus van Nederland. Onze geschiedenis gaat terug tot 1930 en daardoor hebben wij een toonaangevend trackrecord opgebouwd met onderzoeken op het terrein van transport & mobiliteit, economie & ondernemerschap en sociale vraagstukken.

Werken voor invloedrijke klanten

Als onderzoeker/adviseur bij Panteia ben je verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van uiteenlopende projecten. Je werkt voor toonaangevende opdrachtgevers, in nationale of internationale setting. Zo doen wij bijvoorbeeld projecten voor de Europese Commissie, nagenoeg alle ministeries, gemeenten, branche- en intermediaire organisaties en bedrijven. 

Samenwerken met en leren van de beste professionals

Onze mensen zijn hoogopgeleide professionals uit allerlei vakdisciplines, waaronder economen, sociologen, econometristen, psychologen, bedrijfskundigen, sociaalgeografen en data scientists. Hierdoor kunnen wij voor elke vraag een sterk team samenstellen. Je zal dus intensief samenwerken met en leren van collega’s uit verschillende disciplines.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Panteia is ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. De Panteia Academy biedt jaarlijks een programma van workshops en trainingen aan waarmee je jouw kennis kunt verbreden.

Interesse?

Of je nu student, starter of professional bent, wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en getalenteerde mensen om onze organisatie te versterken. Solliciteer op een van onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar solliciteren@panteia.nl. Heb je vragen, neem gerust contact met ons op.

Panteia | Nieuws