Next Ground

Lifting digital and data to the Next Ground

Next Ground is een consultancybureau uit Utrecht. We helpen teams met het toekomstbestendig maken van hun organisaties door middel van digitale vernieuwing, in een wereld van sociale, ecologische en technologische veranderingen.

Onze consultants vormen samen met de mensen van de opdrachtgever het vliegwiel; op een deskundige, betrokken en empathische manier.

Wij bieden onze opdrachtgevers de benodigde executiekracht op het gebied van business, data en IT transities. We liften een organisatie daarbij samen met de opdrachtgever en haar medewerkers naar de volgende fase en laten iets achter van onszelf waar een team op verder kan bouwen.

Bekijk hier wat onze klanten over ons zeggen.

Next Ground - Wat onze klanten over ons zeggen

Het verschil maken in de executie

Onze klanten zien in dat hun business model moet veranderen. Het is onze missie dat mogelijk te maken.

Wij helpen met het ontwerp van nieuwe business modellen en vertalen die door naar benodigde organisatie-inrichting, processen en systemen. We geloven dat het verschil wordt gemaakt in de executie. Het ontbreekt meestal niet aan goede ideeën, het wordt moeilijk in de uitvoering. Daar zit onze kracht. Strategisch creatief, in de uitvoering ervaren, praktisch en volhardend. We zijn pas klaar als het af is.

Lees hier wat we hebben gedaan bij onze klanten.

Next Ground | Nieuws